Inca 50.000 de tichete pentru 'Rabla'

Inca 50.000 de tichete pentru 'Rabla'
50.000. Cu atat a fost suplimentat numarul tichetelor initiale dedicate programului "Rabla". Cele 50.000 de tichete pentru "Rabla" au inceput sa fie distribuite de ieri de catre Administratia Fondului pentru Mediu.
Distribuie pe Facebook

Fiecare din firmele colectoare de masini scoase din uz a primit peste 2000 de tichete. Printre judetele care au fost programate ieri sa ridice tichetele pentru programul "Rabla" se numara Botorasi, Suceava, Iasi si Neamt.


Totodata, programarea judetelor s-a facut pentru 8 zile, 16 aprilie 2010 figureaza ca ultima zi de ridicare a voucherelor. Joi, 8 aprilie, sunt asteptati sa ridice tichetele reprezentantii judetelor Bacau, Braila, Bucuresti si Buzau, urmand ca pe 9 aprilie sa le primeasca cei din Arges, Arad, Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov si Calarasi.


Saptamana urmatoare va debuta cu acordarea tichetelor pentru judetele Caras-Severin, Cluj si Constanta. Marti, 13 aprilie, urmeaza Covasna, Dambovita, Dolj, Galati si Giurgiu. Miercuri, 14 aprilie, sunt programate judetele Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Maramures si Mehedinti, iar joi judetele Mures, Olt, Prahova, Salaj si Satu Mare. Ultima zi, 16 aprilie, este rezervata judetelor Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea.


Firmele colectoare de masini scoase din uz care nu se prezinta pentru a ridica tichetele valorile pentru programul "Rabla" conform programarii facute de Administratia Fondului pentru Mediu vor putea fi reprogramati incepand cu data de 19 aprilie. De asemenea, potrivit reprezentantilor Ministerului Mediului, numarul tichetelor a fost repartizat judetelor in functie de numarul populatiei.


IMPORTANT: Proprietarii de masini scoase din uz le pot duce la centrele Remat pana la data de 31 octombrie 2010, iar tichetele "Rabla" pot fi valorificate pana la data de 23 noiembrie 2010.

Programul Rabla 2010: cupoane valorice, cupoane Rabla


Distribuie pe Facebook
mai multe