Programul Rabla va fi suplimentat cu inca 60.000 de vouchere pentru 2011

Programul Rabla va fi suplimentat cu inca 60.000 de vouchere pentru 2011
Se pare ca si anul acesta, programul de casare a masinilor vechi se bucura de un mare succes. Daca cele 80.000 de vouchere propuse initial pentru 2011 sunt gata sa se epuizeze, Laszlo Borbely vine in sfarsit cu o veste buna: numarul de tichete Rabla va fi suplimentat! Asa ca daca vrei sa duci masina veche la casat, stai fara griji, ca acum vei primi cu siguranta un tichet valoric!
Distribuie pe Facebook

Inca 60.000 de vouchere vor fi introduse in programul guvernamental de reinoire a parcului auto, dupa ce tichetele deja puse la bataie sunt pe cale sa fie epuizate. Numai asa ne putem da seama cate "rable" ascunde tara noastra, daca pana acum, de la inceputul anului, au fost duse la reciclat aproape 80.000 de autoturisme. Cu putin noroc, pana in 2012, vom vedea chiar 140.000 de astfel de masini duse la casat, facand mai multe locuri de parcare pentru autoturismele care sunt in uz.


"Voucherele pentru programul Rabla sunt pe cale de a se epuiza. Venim cu o rectificare, probabil saptamana viitoare, si vom cere inca 60.000 de vouchere suplimentare", a declarat ministrul Borbely, care a apreciat ca programul ramane in continuare unul de succes. "Se pare ca vom ajunge si anul acesta la 120-140.000 de masini casate. Oamenii au inteles ca, daca primesc un voucher si mai cumpara de pe piata inca doua, pot sa-si cumpere o masina noua cu doar 3-4.000 euro. Daca putem tine acest ritm, in doi-trei ani vom avea un parc de masini mult mai nou, fara aceste masini peste 15 ani care sa polueze", a estimat ministrul Mediului.

Distribuie pe Facebook
mai multe