Protejarea masinii pe timp de iarna: moft sau necesitate?

Protejarea masinii pe timp de iarna: moft sau necesitate?
  • WinterCarShield este denumirea pe care o are pregatirea masinii de iarna
  • Iti poti proteja interiorul masinii, dar si exteriorul
  • Pe timp de iarna, caroseria are cel mai mult de suferit
Distribuie pe Facebook

Sunt tot felul de solutii si mijloace in atelierele de detailing auto, menite sa te apere de sezonul rece. Cu totii stim ca frigul, gheata, nisipul, sarea si solutiile de deszapezire dauneaza masinii, insa chiar exista o solutie cu adevarat eficienta care sa ne apere masina?

Sa vorbim pe sleau: zeci de ani au supravietuit masinile, fie vara, fie iarna, fara niciun tratament cosmetic interior sau exterior. De ce am face acum asa ceva? Sa fie oare o gaselnita de marketing, si nimic mai mult, sau chiar este ceva util?

Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, am apelat la specialisti. Adica la Expert Detailing, cei care se ocupa cu asa ceva. Si, chiar daca apare numele acestei firme destul de des, acest articol nu este unul publicitar. Ci este unul educativ si exemplificativ, care sa lamureasca o problema. Si care sa raspunda la o simpla intrebare: de ce as duce masina la un tratament de iarna?

Cristian Pop are grija de masini de mai bine de 18 ani la Expert Detailing, cel mai experimentat centru de detailing din Romania. Asadar, daca cineva ne putea oferi un raspuns complet si clar, dansul era. Insa nu ne-a dat orice raspuns, ci unul video, pe care ti-l recomandam cu caldura.

Asadar, daca esti un sofer care circula cu automobilul iarna, daca lasi masina sub cerul liber, daca parchezi masina afara, in ger si daca circuli pe soselele deszapezite de autoritati cu diverse solutii chimice si saruri, te sfatuim sa urmaresti acest video. Vei invata ceva util si vei stii la ce pericole este supus autoturismul tau odata cu venirea iernii.

Distribuie pe Facebook
mai multe