Pune-le in capul listei. Acestea sunt cele mai bune masini noi pe care le poti cumpara chiar acum

Pune-le in capul listei. Acestea sunt cele mai bune masini noi pe care le poti cumpara chiar acum
  • Publicatia What Car? a realizat topul celor mai fiabile masini noi
  • Analiza ia in calcul concluziile a peste 14.200 de proprietari de automobile
  • Oamenii au fost intrebati cu privire la defectele din ultimele 12 luni
Distribuie pe Facebook

Concluziile analizei urmatoare tin cont de raspunsurile primite de la peste 14.200 de proprietari de automobile vechi de cel mult trei ani.

Cauti sa achizitionezi automobil nou-nout, insa nu stii incotro sa te indrepti? Atata vreme cat stai departe de aceste modele, nu ar trebui sa ai niciun fel de emotie ca viitoarea ta achizitie te poate lasa in orice moment in drum.

Si daca tot spui ca fiabilitatea este principalul factor dupa care te ghidezi atunci cand pornesti la drum in anevoiosul proces de cumparare al unei masini, ei bine... ai nimerit exact la locul potrivit. Acestea sunt cele mai bune decizii pe care poti sa le iei:

- cea mai fiabila masina de oras este Toyota Aygo, cu un scor de 100%; proprietarii automobilului japonez nu s-au plans de niciun fel de problema.

- cea mai fiabila masina de clasa subcompacta este Honda Jazz, cu un scor de 100%; proprietarii automobilului japonez nu s-au plans de niciun fel de problema.

- cea mai fiabila masina de clasa compacta este Lexus CT200h, cu un scor de 100%; proprietarii automobilului japonez nu s-au plans de niciun fel de problema.

- cea mai fiabila masina din clasa MPV este Ford B-Max, cu un scor de 91.6%; numai 17% dintre proprietarii automobilului american s-au plans de probleme, care au fost insa rezolvate pe garantie.

- cea mai fiabila masina din clasa crossover este Volkswagen Tiguan (diesel), cu un scor de 96.3%; numai 5% dintre proprietarii automobilului german s-au plans de probleme, care au fost rezolvate pe garantie.

- cea mai fiabila masina din clasa SUV este Mitsubishi Outlander, cu un scor de 91.2%; mai putin de 10% dintre proprietarii automobilului japonez s-au plans de probleme, care au fost rezolvate gratuit.

- cea mai fiabila masina din clasa medie este Audi A3 (pe benzina), cu un scor de 100%; proprietarii automobilului german nu s-au plans de niciun fel de problema.

- cea mai fiabila masina din clasa de lux este Mercedes S-Class, cu un scor de 93.2%; numai 9% dintre proprietarii automobilului german s-au plans de probleme, care au fost rezolvate gratuit.

- cea mai fiabila masina din clasa coupe-urilor si decapotabilelor este Audi A3 Cabriolet, cu un scor de 92.5%; numai 10% dintre proprietarii automobilului german s-au plans de probleme, care au fost insa rezolvate pe garantie.

- cea mai fiabila masina electrica este Nissan Leaf, cu un scor de 93.9%; mai putin de 8% dintre proprietarii automobilului japonez s-au plans de probleme, care au fost rezolvate gratuit.

Dupa cum precizam si anterior, la baza concluziilor acestei analize stau raspunsurile primite de la peste 14.200 de proprietari de automobile vechi de cel mult trei ani. In calcul au fost luate defectele din ultimele 12 luni la nivel de caroserie, motor, frane, cutie de viteze, instalatie electrica etc.

Intr-un final, publicatia britanica What Car?, cea care a realizat studiul cu pricina, a mai tinut cont in realizarea scorului final si de timpul pe care s-a intins reparatia masinii, respectiv daca aceasta a fost una costisitoare ori realizata pe garantie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2017