Stai cat mai departe de ele. Acestea sunt cele mai proaste masini noi pe care le poti cumpara chiar acum

Stai cat mai departe de ele. Acestea sunt cele mai proaste masini noi pe care le poti cumpara chiar acum
  • Publicatia What Car? a realizat topul celor mai putin fiabile masini noi
  • Studiul ia in calcul concluziile a peste 14.200 de proprietari de automobile
  • Oamenii au fost intrebati cu privire la defectele din ultimele 12 luni
Distribuie pe Facebook

Concluziile urmatorului studiu au la baza problemele cu care s-au confruntat peste 14.200 de proprietari de automobile vechi de cel mult trei ani.

Publicatia britanica What Car? a lansat la sfarsitul acestei saptamani un ghid al celor mai putin fiabile masini noi.

Concluziile au la baza situatiile prin care au trecut peste 14.200 de proprietari de automobile vechi de cel mult trei ani.

In calcul au fost luate defectele din ultimele 12 luni la nivel de caroserie, motor, frane, cutie de viteze, instalatie electrica s.a.m.d.

De asemenea, oamenii au fost intrebati daca reparatia a fost una de durata si costisitoare ori facuta pe garantie.

Odata ajunse pe adresa redactiei, raspunsurile celor 14.208 de soferi au fost transformate in urmatorul concluzii:

- cea mai putin fiabila masina de oras este Volkswagen Up, cu un scor de 74.8%; proprietarii automobilului german s-au plans de probleme la nivelul ambreiajului / cutiei de viteze si instalatiei electrice.

- cea mai putin fiabila masina de clasa subcompacta este Nissan Note, cu un scor de 48.6%; proprietarii automobilului japonez s-au plans de probleme la nivelul instalatiei electrice si suspensiilor.

- cea mai putin fiabila masina de clasa compacta este Nissan Pulsar, cu un scor de 48.3%; proprietarii automobilului japonez s-au plans de probleme la nivelul instalatiei electrice.

- cea mai putin fiabila masina din clasa MPV este Mercedes B-Class, cu un scor de 46.2%; proprietarii automobilului german s-au plans de probleme la nivelul motorului si ambreiajului / cutiei de viteze.

- cea mai putin fiabila masina din clasa crossover este Nissan Qashqai (pe benzina), cu un scor de 28.9%; proprietarii automobilului japonez s-au plans de probleme la nivelul caroseriei si instalatiei electrice.

- cea mai putin fiabila masina din clasa SUV este Range Rover Sport (diesel), cu un scor de 14.5%; proprietarii automobilului britanic s-au plans de probleme la nivelul cutiei, motorului si suspensiilor.

- cea mai putin fiabila masina din clasa medie este Jaguar XE (diesel), cu un scor de 36.7%; proprietarii automobilului britanic s-au plans de probleme la nivelul instalatiei electrice, motorului si suspensiilor.

- cea mai putin fiabila masina din clasa de lux este Mercedes E-Class sedan, cu un scor de 46.1%; proprietarii automobilului german s-au plans de probleme la nivelul instalatiei electrice si interiorului.

- cea mai putin fiabila masina din clasa coupe-urilor si decapotabilelor este Mazda MX-5, cu un scor de 71.0%; proprietarii automobilului japonez s-au plans de probleme la nivelul instalatiei electrice si caroseriei.

- cea mai putin fiabila masina electrica este Tesla Model S, cu un scor de 52.4%; proprietarii automobilului american s-au plans de probleme la nivelul motoarelor, caroseriei si interiorului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2017