RAR anunta ca aceste operatiuni se vor face, incepand din data de 15 noiembrie, doar cu o programare in prealabil

RAR anunta ca aceste operatiuni se vor face, incepand din data de 15 noiembrie, doar cu o programare in prealabil
Incepand de miercuri, din data de 15 noiembrie 2023, verificarile necesare pentru redobandirea Certificatului de Inmatriculare retinut la controlul tehnic in trafic, eliberarea duplicatului si inlocuirea Cartii de identitate se vor face doar cu o programare prealabila, anunta RAR intr-o postare pe retelele de socializare.
Distribuie pe Facebook

"Stimati clienti,

Va informam ca incepand cu data de 15 noiembrie 2023, verificarile necesare pentru redobandirea Certificatului de Inmatriculare retinut la controlul tehnic in trafic, eliberarea duplicatul si inlocuirea Cartii de identitate, vor necesita programare prealabila.

Prin urmare, nu va mai puteti prezenta la reprezentantele RAR fara ca inainte sa intrati pe site-ul www.rarom.ro la sectiunea Programari sau sa sunati la numarul de call-center 021/9672 si sa obtineti un numar de programare.

Masura mai sus mentionata este menita sa reduca timpii de asteptare de la intrarea in curtea reprezentantelor RAR pana la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie.

RAR vine in intampinarea clientilor prin suplimentarea numarului de locuri disponibile in vederea programarilor, astfel incat intervalul de asteptare sa fie cat mai scurt.

Va stam la dispozitie cu orice alte informatii de care aveti nevoie!", anunta RAR intr-o postare pe retelele de socializare.

Distribuie pe Facebook
mai multe