RCA Ieftin : Asigurarea auto se ieftineste in 2011!

RCA Ieftin : Asigurarea auto se ieftineste in 2011!
Primele pe care soferii le vor achita pentru politele RCA valabile in 2011 vor fi, in cele mai multe cazuri, mai reduse decat cele practicate anul acesta. Trei societati de asigurare au anuntat tarife mai mici cu pana la 14 procente.
Distribuie pe Facebook
"Din analiza tarifelor notificate pana in prezent de sapte societati rezulta faptul ca, in cazul gamei medii de asigurati persoane fizice, primele pe care le vor achita in 2011 vor fi mai mici decat in 2010 in cele mai multe cazuri. Aceasta se explica nu doar prin aplicarea sistemului bonus-malus, ci si prin faptul ca societatile si-au propus sa acorde reduceri in functie si de alte criterii decat cele utilizate pana acum", a declarat, intr-un comunicat al CSA, directorul Directiei Generale Asigurari Obligatorii din cadrul institutiei, Mona Cucu.

In cazul ultimelor trei societati de asigurare care au notificat CSA, tarifele pe care le vor practica pentru autoturismele cu capacitate cilindrica cuprinsa intre 1.200 - 1.600 cmc si soferi cu varste intre aproximativ 30 si 50 ani vor inregistra o scadere de pana la 14 procente, in ciuda zvonurilor ce anuntau initial o crestere cu 15 - 50 %.

De asemenea, cei care nu au provocat accidente doi ani consecutiv (2009 si 2010) vor beneficia de un bonus de 20% in cazul in care vor incheia o asigurare RCA pe un an de zile.


Sursa: Mediafax
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Decembrie 2010