Recall Honda: sunt vizate 20 de unitati Honda Jazz din Romania

Recall Honda: sunt vizate 20 de unitati Honda Jazz din Romania
Honda Trading Romania, importatorul Honda in Romania, a initiat o actiune de recall, care vizeaza 20 de masini Honda Jazz. Autovehiculele respective sunt chemate in service din cauza unor posibile defectiuni la transmisie. In cazuri exceptionale, masina poate ramane blocata in marsarier.
Distribuie pe Facebook
Detalii despre aceasta problema ofera chiar de cei de la Honda Trading Romania: "Daca vehiculul este parcat cu levierul schimbatorului cutiei de viteze selectat in pozitia de mers inapoi (R) si masina se afla parcata in panta (in coborare) cu fata in jos, va aparea un cuplu mai mare la treapta de mers inapoi. Cand motorul va fi repornit si se va selecta pozitia neutra (N) sau prima viteza, transmisia va selecta mersul inapoi inainte de decuplarea ambreiajului. Acest fapt poate cauza deformarea selectorului de mers inapoi inainte de a apasa pedala de ambreiaj. Daca selectorul de mers inapoi se va deforma, nu va mai putea functiona corect si vehiculul va ramane blocat in pozitia de mers inapoi chiar daca se va selecta pozitia neutra (N)".

Masinilor rechemate in service li se va reprograma softul cutiei de transmisie. Aceasta operatiune nu va presupune niciun cost pentru proprietarii acestora.


Distribuie pe Facebook
mai multe