Record national de viteza: avea permis de 3 luni si alerga cu 255 km/h pe A3 cu un GT-R

Record national de viteza: avea permis de 3 luni si alerga cu 255 km/h pe A3 cu un GT-R
  • 1125 lei amenda primita
  • Recordul anterior era de 246 km/h
  • Nissan GT-R, o masina care atinge 310 km/h
Distribuie pe Facebook

Un fecior care abia si-a obtinut permisul de conducere de 3 luni s-a gandit ca este atat de experimentat incat vrea sa intre in cartea recordurilor nationale. Asa ca s-a urcat intr-un Nissan GT-R si a alergat cu 255 km/h pe autostrada Turda-Bors.

Politia Rutiera a anuntat ca a surprins cu ajutorul unui aparat radar model nou, de tip pistol, o masina care a doborat vechiul record negativ de viteza de 246 km/h. Acum, la bordul unui Nissan GT-R, un tanar pe nume Tamas Szasz de 18 ani, a fost prins alergand cu 255 km/h la volanul masinii, in dreptul kilometrului 42 de pe autostrada A3, tronsonul Turda-Bors.

Tamas Szasz a primit o amenda cam mica, de numai 1125 lei si a ramas fara permis timp de 90 de zile. O pedeapsa cam mica, daca ne gandim la consecintele pe care le-ar fi putut avea aceasta dovada de teribilism. Poate ca, mai potrivita, era o amenda de vreo 10.000 de lei si suspendarea dreptului de a conduca vreme de 5 ani. Cu obligativitatea de a face, in toata aceasta perioada, cursuri de conducere defensiva...

Oricum, ne bucuram ca Politia Rutiera isi face treaba si ca este pe strazi, gata sa intervina si sa ii opreasca pe acesti indivizi periculosi. Nu de alta, dar in caz ca nu stiati, masinile conduse de nebuni omoara mai multi oameni decat gloantele. Si datorita aparatelor radar de noua generatie, care nu pot fi detectate de anti-radar in timp util, se pare ca isi merita fiecare ban investit. Ele au o camera HD si pot functiona si pe timp de noapte.

Speram ca patania tanarului Szasz nu va ramane neobservata si de alti tineri de bani gata, care primesc in mod total inconstient, de la parinti, masini puternice, fara sa aiba vreo urma de experienta la volan. Aici intervine si vina parintilor care este uriasa. De exemplu, in cazul acesta, un parinte responsabil i-ar lua masina copilului, de teama sa nu se omoare si sa nu-i omoare si pe altii.

Distribuie pe Facebook
mai multe