Redeschidere Baneasa Drive In Cinema

Redeschidere Baneasa Drive In Cinema
Vineri 29 aprilie, incepand cu orele 19:00, are loc redeschiderea oficiala a singurului cinematograf Drive In Digital din Romania, Baneasa Drive In Cinema. Pelicula, care va inaugura redeschiderea Baneasa Drive In Cinema, este "Fast and Furious 5" si va fi lansata concomitent la nivel international.
Distribuie pe Facebook
Pentru participantii la evenimentul de deschidere a fost pregatit un eveniment special presarat cu elemente din film, printre care concursuri de graffiti, premii si cele mai atragatoare reprezentante ale sexului frumos. Gazda evenimentului va fi Cabral Ibacka, un impatimit al masinilor tunate dar si posesorul unui astfel de exemplar.

In seara de 29 aprilie cei prezenti vor putea sa intalneasca Citroen Racing Team, iar cei mai norocosi vor urmari filmul "Fast & Furious 5" dintr-o masina de raliu. Concursurile si numeroase alte suprize vor condimenta evenimentul de deschidere a Baneasa Drive In Cinema.

Baneasa Drive In Cinema este primul cinematograf Drive In din Bucuresti si singurul Drive In din Romania care ofera proiectie digitala. Cinematograful utilizeaza un sistem digital de proiectie care permite vizionarea filmelor in cele mai bune conditii, cu o inalta claritate si intensitate a imaginii.

Baneasa Drive In Cinema este amplasat pe o suprafata de 25.000 de metri patrati, intre Baneasa Shopping City si IKEA. Cinematograful are o capacitate de 300 de masini.

Pretul unui bilet la film:
Adult: 16 lei (luni - joi);22 lei (vineri - duminica)
Elevi, studenti si pensionari: 11 lei (luni - joi); 15 lei (vineri - duminica)
Copii: 11 lei (luni - joi); 13 lei (vineri - duminica)

Avanpremiera: 25 lei

Distribuie pe Facebook
mai multe