Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Limuzina cu motor V12 biturbo se vinde acum la pret de Dacia Logan

Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Limuzina cu motor V12 biturbo se vinde acum la pret de Dacia Logan
  • Regreta si azi ziua in care a cumparat-o.
  • Limuzina cu motor V12 biturbo se vinde acum la pret de Dacia Logan
Distribuie pe Facebook

Fabricata in urma cu aproximativ 14 ani, respectiva masina germana de lux dispune inclusiv de scaune fata si spate cu actionare electrica. Plus functii de incalzire si ventilatie.

O limuzina cu 12 cilindri la pretul unei Dacia Logan? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: asamblat in 2008, urmatorul Mercedes S600 ofera, in schimbul a 20.250 de dolari, o unitate V12 cu doua turbine si capacitatea de 5.5 litri, proiectata pentru a livra persoanei prezente de la volan undeva in jurul a 510 cai putere - potrivit fisei tehnice.

Mercedes S600 de vanzare

Mercedes S600 de vanzare

Aceeasi masina germana de lux se mai poate lauda, printre altele, si cu un cuplu de aproximativ 830 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 96 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 4.5 secunde. Acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la pragul de 210 kilometri pe ora, oficialii companiei producatoare alegand sa limiteze viteza de top la valoarea mentionata anterior.

In ceea ce priveste echipamentele disponibile, exclusivistul Mercedes S600 promite sa puna la dispozitia viitorului sau posesor - mai mult ori mai putin surprinzator, si o pereche de faruri cu tehnologie bi-xenon, plus instalatie de spalare. Din peisaj nu lipsesc, conform actualului proprietar, nici trapa panoramica, dar nici jantele pe 18 inch.

Lista cu dotari mai cuprinde, totodata, si o transmisie automata cu cinci rapoarte, o suspensie activa pe aer, discuri de franare cu diametrul de pana la 13.8 inch. Plus doua display-uri supradimensionate, climatizare cu reglare a temperaturii pe patru zone, asistent pentru vederea pe timp de noapte, un numar de 14 difuzoare marca Harman Kardon, sinonime cu un total de 600 de wati, lumini ambientale, tapiterie din piele partial perforata, ornamente din lemn etc.

Mercedes S600 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (217) Poze Mercedes S600 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2022