Renault Kadjar devine si mai atractiv cu aceasta noua motorizare

Renault Kadjar devine si mai atractiv cu aceasta noua motorizare
  • Renault Kadjar a primit o noua motorizare
  • Propulsorul de 1.6 litri dezvolta 165 de cai putere
  • Compacta Megane a primit editia speciala Limited
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a anuntat ca SUV-ul Kadjar primeste o noua motorizare, disponibila deocamdata numai pentru piata din Franta. Totodata, gama modelului compact Megane a fost imbogatita cu o editie limitata.

La scurt timp dupa ce crossover-ul Captur a primit un facelift, a venit randul SUV-ului Kadjar sa primeasca putina atentie din partea constructorului din Hexagon. Acesta nu beneficiaza de nicio modificare estetica, ci de o noua motorizare. Aceasta este disponibila doar in Franta, insa ar putea fi lansata si pe alte piete europene in viitorul apropiat.

Renault Kadjar

Astfel, clientii pot comanda modelul Kadjar si impreuna cu un propulsor turbo de 1.6 litri, capabil de 165 de cai putere si 240 Nm cuplu la 2.000 de rotatii pe minut. Oricum ai privi-o, este un pas inainte important de la agregatul de 1.2 litri si 130 de cai putere, disponibil pana acum.

Renault Kadjar

Noua motorizare TCe vine impreuna cu o transmisie manuala si poate fi comandata pentru nivelurile de echipare Intens si Black Edition, ultima fiind doar in serie limitata. Odata cu aceste performante sporite, consumul Kadjar-ului a crescut si el, de la 5,6 litri, la 6,3 litri/100 de km.

Renault Kadjar

Totodata, constructorul francez de automobile are vesti bune si pentru fanii modelului Megane. Compacta a primit editia speciala Limited, bazata pe nivelul de echipare Zen. Printre noutati regasim geamurile spate cu tenta fumurie mai pronuntata si oglinzile laterale rabatabile electric.

Renault Kadjar

Pe langa acestea, Megane Limited propune la interior un sistem de navigatie R-Link cu display de 7 inch si asistenta electronica la franare pentru manevrele de parcare. Clientii care vor opta pentru aceasta editie limitata vor trebui sa scoata din buzunare cu 400 de euro mai mult decat nivelul de echipare Zen.

Renault Kadjar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Kadjar
mai multe