Respect Politia Rutiera din Bucuresti! Si va multumim ca va faceti datoria zi de zi!

Respect Politia Rutiera din Bucuresti! Si va multumim ca va faceti datoria zi de zi!
  • Doi soferi au fost amendati
  • Pentru injurii, soferul ar putea primi dosar penal
  • Macar a aruncat gunoiul la... gunoi :)
Distribuie pe Facebook

Acelasi biciclist de la BucharestBikeTraffic ne arata un caz destul de rar. Un politist care isi face treaba pentru care este platit, un politist care nu se lasa induplecat de milogelile unui sofer mitocan.

Ce bine ar fi faca toti politistii de la Rutiera si-ar face treaba si ar amenda soferii care incalca legea mereu... Cam ca in acest caz, des intalnit in Bucuresti, cand un agent ii ia la rost pe doi soferi care stationeaza in statia de autobuz. Si, evident, asa cum era de asteptat, un sofer care se crede destept incepe sa bage clasica fraza: "Haide sefu', ca merge si asa!" Dar agentul nu se lasa impresionat si il amendeaza.

Cine vrea sa ii ia apararea soferului trebuie sa stie ca la Unirii sunt multe parcari cu plata. Dar romansul e invatat cu mocangeli si sa plateasca 3 lei/ora parcarea este o jignire pentru el. Asa ca ce poate face babuinul cu Golf decat sa injure si sa inghita in sec. Din fericire, amenda si punctele de penalizare au ajuns la destinatie si, cel putin acest sofer, nu va mai parca aiurea de acum inainte.

Dorim si noi sa le transmitem politistilor acelasi mesaj ca biciclistul poznas: multumim ca existati, ca va faceti datoria si ca ne dati astfel de exemple clare in care dati dovada de siguranta si incredere! Respect!

Distribuie pe Facebook
mai multe