Restrictii de circulatie cu ocazia concertului Red Hot Chili Peppers

Restrictii de circulatie cu ocazia concertului Red Hot Chili Peppers
Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat o serie de restrictii rutiere cu prilejul concertului formatiei "Red Hot Chili Peppers", ce se va desfasura vineri, 31 august, pe stadionul National Arena.
Distribuie pe Facebook

La data de 31 august 2012 va avea loc, pe stadionul "National Arena", un concert sustinut de formatia "Red Hot Chili Peppers". Cu ocazia acestui eveniment, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul fluidizarii traficului rutier si restrictionarii acestuia. Astfel, incepand cu orele 16:00 se va restrictiona traficul rutier pe:

  • str. Maior Coravu intre sos. Mihai Bravu si intrarea in stadion;
  • bd. Pierre de Coubertin intre str. Vatra Luminoasa si stadion.

Se recomanda utilizarea mijloacelor de transport public, in zona desfasurarii evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare, iar celor care doresc sa foloseasca autoturismul pentru deplasarea la concert, li se solicita sa evite patrunderea cu acestea in perimetrul apropiat Arenei Nationale, optand pentru locuri de parcare indepartate. De asemenea, se solicita conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Restrictii de circulatie cu ocazia concertului Red Hot Chili Peppers

Distribuie pe Facebook
mai multe