Restrictii de circulatie pa Calea Victoriei in ziua de maine!

Restrictii de circulatie pa Calea Victoriei in ziua de maine!
Distribuie pe Facebook
La data de 26 iunie 2012 se va desfasura o ceremonie prilejuita de "Ziua Drapelului National" care va avea loc in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National.
Cu ocazia acestui eveniment, vor fi instituite restrictii rutiere in intervalul orar 06:00 - 11:00 pe str. Constantin Mille, iar in intervalul orar 09:30 - 11:00 pe Calea Victoriei intre str. Dem I. Dobrescu si bd. Regina Elisabeta.
Conducatorilor auto care intentioneaza sa tranziteze zona in timpul restrictiilor, le este recomandat sa foloseasca urmatoarele rute ocolitore:
Calea Victoriei - str. Dem I. Dobrescu - bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii;
Piata Victoriei - bd. Lascar Catargiu - bd. Gheorghe Magheru - bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii.
Solicitam conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule in perimetrul de desfasurare al ceremoniei, sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale.
Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2012