Risti sa adormi la volanul lui. Uite cat de 'rapid' e un Volkswagen cu 50 de cai din anul 1997

Risti sa adormi la volanul lui. Uite cat de 'rapid' e un Volkswagen cu 50 de cai din anul 1997
  • Risti sa adormi la volanul lui
  • Uite cat de 'rapid' e un Volkswagen cu 50 de cai din anul 1997
Distribuie pe Facebook

Cat de rapid este un Volkswagen Polo fabricat in cursul anului 1997 si echipat cu un motor 1.0, pe benzina, de doar 50 de cai putere? Raspunsul la aceasta intrebare pe care, cel mai probabil, nu si-a pus-o absolut nimeni il aflam chiar din urmatorul material video!

Prezentat publicului larg in urma cu aproape o vesnicie, vechiul Volkswagen Polo III a fost disponibil la vanzare in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor s-a numarat si o varianta cu un motor de doar 50 de cai.

Acompaniat de o transmisie manuala in cinci rapoarte, benzinarul cu patru cilindri in linie si o capacitate de numai 1.0 litri avea nevoie de peste 18 secunde pentru a rezolva problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Teoretic.

Cat de rapid este respectivul Volkswagen in lumea reala aflam chiar din urmatorul material video, care surprinde vechiul Polo III in actiune, cu pedala la podea. Unde altundeva decat pe Autobahn, acolo unde limitele de viteza tin de sofer si vehicule.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2021