Romania s-a umplut de rable. Aproape toate masinile oprite weekend-ul trecut in Bucuresti, descoperite cu probleme tehnice majore

Romania s-a umplut de rable. Aproape toate masinile oprite weekend-ul trecut in Bucuresti, descoperite cu probleme tehnice majore
  • Romania s-a umplut de rable
  • Aproape toate masinile oprite weekend-ul trecut in Bucuresti, descoperite cu probleme tehnice majore
Distribuie pe Facebook

Peste 59% prezentau neconformitati in ceea ce priveste emisiile poluante, potrivit autoritatilor.

"In perioada 21-23 mai, inspectorii RAR, impreuna cu politistii rutieri, au desfasurat in municipiul Bucuresti actiuni de control care au vizat verificarea autovehiculelor cu privire la sistemul de amortizare a zgomotului.

In timpul controalelor care au avut loc pe timpul noptii au fost verificate in trafic 32 de autovehicule, iar 90,62% dintre acestea aveau deficiente majore si/sau periculoase, iar 59,37% prezentau neconformitati in ceea ce priveste emisiile poluante.

Pentru Registrul Auto Roman a fost si ramane o prioritate starea tehnica buna a masinilor, motiv pentru care va recomandam sa nu uitati sa treceti pe la service de cate ori este necesar si sa aveti grija sa pastrati autovehiculul in parametri de siguranta. Va reamintim, de asemenea, ca puteti redobandi talonul retinut in trafic doar in urma reinspectarii tehnice a autovehiculului, activitate prin care se certifica remedierea defectiunilor constatate cu ocazia controlului. Demersul este posibil doar la reprezentantele Registrului Auto Roman din intreaga tara.

Rezultatele controalelor desfasurate in trafic NU reflecta starea generala a parcului auto din Romania, deoarece echipajele mixte RAR-Politie opresc pentru verificare doar acele vehicule care sunt susceptibile de a prezenta defectiuni.", se arata pe pagina de Facebook a Registrului Auto Roman.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2021