Romania s-a umplut de rable. Peste jumatate dintre masinile oprite zilele acestea in trafic, descoperite cu probleme tehnice majore

Romania s-a umplut de rable. Peste jumatate dintre masinile oprite zilele acestea in trafic, descoperite cu probleme tehnice majore
  • Romania s-a umplut de rable
  • Peste jumatate dintre masinile oprite zilele acestea in trafic, descoperite cu probleme tehnice majore
Distribuie pe Facebook

O mica parte dintre vehiculele verificate de Registrul Auto Roman a fost incadrata de autoritati in categoria "pericol iminent de accident", din pricina starii deplorabile.

Registrul Auto Roman a organizat, zilele trecute, noi actiuni de control desfasurate in trafic, autoritatile vizand, in 23 si 24 iunie, circulatia din Braila, Constanta, Galati, Ialomita, Tulcea si Vrancea. Verificarile cu pricina s-au incheiat cu cateva concluzii extrem de ingrijoratoare.

"Registrul Auto Roman a suplimentat numarul echipajelor de Control Tehnic in Trafic care au actionat in judetele Braila, Constanta, Galati, Ialomita, Tulcea si Vrancea in zilele de 23 si 24 iunie 2021, cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficientele tehnice pe care le au, ar putea pune in pericol siguranta traficului sau produc disconfort altor participanti la trafic.

In timpul controalelor efectuate impreuna cu politistii rutieri, au fost verificate in trafic 423 autovehicule. Dintre acestea, 243 prezentau deficiente majore si/sau periculoase, iar 49 autovehicule au fost incadrate in categoria <<pericol iminent de accident>>. In plus, 11,93% prezentau neconformitati in ceea ce priveste emisiile poluante, iar 22 aveau ITP expirata sau anulata", conform unui comunicat publicat recent pe pagina de Facebook a Registrului Auto Roman.

Registrul Auto Roman a organizat o actiune similara si in zona Bucuresti-Ilfov, in zilele de 29 si 30 iunie, cand au fost verificate in trafic peste 170 de masini. Dintre acestea, "120 prezentau deficiente majore si/sau periculoase, iar 26 de autovehicule au fost incadrate in categoria <<pericol iminent de accident>>".

Totodata, "15,7% prezentau neconformitati in ceea ce priveste emisiile poluante, iar 11 aveau ITP expirata sau anulata", se mai precizeaza intr-un comunicat publicat, din nou, pe pagina oficiala de Facebook a Registrului Auto Roman.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2021