Romania s-a umplut de rable. Unele dintre masinile oprite zilele acestea in Bucuresti aveau elemente de caroserie prinse cu soricei

Romania s-a umplut de rable. Unele dintre masinile oprite zilele acestea in Bucuresti aveau elemente de caroserie prinse cu soricei
  • Romania s-a umplut de rable
  • Unele dintre masinile oprite zilele acestea in Bucuresti aveau elemente de caroserie prinse cu soricei
Distribuie pe Facebook

Trei au fost incadrate in categoria pericol iminent de accident - potrivit unui anunt publicat pe pagina de Facebook a Registrului Auto Roman.

In weekend, alaturi de politistii rutieri din Bucuresti, am facut verificari in trafic, iar 77% dintre autovehiculele inspectate aveau defectiuni majore si/sau periculoase: elemente de caroserie prinse cu “soricei” din plastic, modificari care pot pune in pericol siguranta pietonilor sau lipsa anumitor componente ale sistemului de amortizare a zgomotului. Jumatate dintre autovehiculele verificate prezentau neconformitati in ceea ce priveste emisiile poluante chimice si fonice, iar trei au fost incadrate in categoria pericol „iminent de accident”.

Rezultatele controalelor desfasurate in trafic NU reflecta starea tehnica generala a parcului auto din Romania, deoarece echipajele mixte RAR-Politie opresc pentru verificare doar acele vehicule care sunt susceptibile de a prezenta neconformitati.

Certificatul de inmatriculare retinut pentru deficiente tehnice poate fi recuperat in urma reinspectarii autovehiculului, activitate prin care se certifica remedierea defectiunilor constatate cu ocazia controlului in trafic. Demersul este posibil doar in reprezentantele Registrului Auto Roman, se mentioneaza intr-un anunt publicat - la inceputul acestei luni, pe pagina de Facebook a RAR.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2022