Rovinietele, disponibile si la ghiseele Postei Romane

Rovinietele, disponibile si la ghiseele Postei Romane
Soferii romani au parte de o veste buna. Rovienietele pot fi achizitionate si de la ghiseele Postei Romane, cu conditia ca aceasta sa dispuna de serviciul "E-Rovinieta" - "Roviniete Electronice".
Distribuie pe Facebook
La achitarea taxei pentru utilizarea drumurilor nationale din Romania, clientul va primi un tichet emis din terminal (care atesta inregistrarea in baza de date a CNADNR a rovinietei electronice valide), precum si factura emisa in sistem informatizat de oficiul postal.
Serviciul "E-Rovinieta" permite atat eliberarea rovinietelor pentru un singur vehicul, cat si pentru mai multe vehicule.
Emiterea rovinietelor electronice se poate face pentru oricare dintre perioadele de valabilitate: o zi (cu exceptia autoturismelor si vehiculelor de transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone); 7 zile, 30 zile, 90 zile sau 12 luni. Tariful de utilizare se incaseaza cu cel mult 30 de zile anterior datei de incepere a valabilitatii rovinietelor si numai pentru autovehiculele inmatriculate definitiv sau temporar.
Serviciul este disponibil in 47 de oficii postale de pe teritoriul intregii tari.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2011