S-a deschis Transfagarasanul! Imagini spectaculoase de pe cel mai tare drum montan din lume

S-a deschis Transfagarasanul! Imagini spectaculoase de pe cel mai tare drum montan din lume
  • Transfagarasanul a fost deschis
  • Autoritatile fac apel la prudenta
  • Este semnalata prezenta ursilor in zona
Distribuie pe Facebook

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta deschiderea oficiala a Transfagarasanului, pentru toate categoriile de vehicule, intre Piscul Negru si Balea Cascada.

Dupa ce a fost inchis pe perioada iernii, cel mai bun drum montan din lume - in acceptiunea lui Jeremy Clarkson - este pregatit acum sa fie luat cu asalt de miile de turisti, dornici de o escapada in natura, si de amatorii de condus.

CNAIR a anuntat deschiderea oficiala a Transfagarasanului, pentru toate categoriile de vehicule, pe portiunea dintre Piscul Negru si Balea Cascada (km 104+000 - km 130+800) in intervalul orar 07:00 - 21:00. Pentru siguranta tuturor, circulatia este interzisa asadar pe timpul noptii.

Deasemenea, reprezentantii CNAIR fac un apel la conducatorii auto sa circule prudent si sa adapteze viteza la conditiile de drum.

Totodata, turistii trebuie sa fie foarte atenti deoarece in zona este semnalata prezenta ursilor in apropierea partii carosabile. Autoritatile le recomanda tuturor sa nu hraneasca animalele, sa nu se apropie de ele si sa informeze autoritatile de prezenta acestora.

Cu ocazia anuntului de deschidere a Transfagarasanului, CNAIR a publicat si un clip video cu imagini spectaculoase de pe soseaua care urca pana la o altitudine de 2042 metri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2020