S-a filmat in timp ce gonea cu 270 km/h pe strazile din Romania. Filmul a ajuns acum pe internet

S-a filmat in timp ce gonea cu 270 km/h pe strazile din Romania. Filmul a ajuns acum pe internet
  • Un sofer s-a filmat in timp ce gonea cu 270 km/h in Romania
  • Materialul video cu pricina a ajuns zilele acestea pe internet
  • Soferul conduce un Maserati Quattroporte de generatie a cincea
Distribuie pe Facebook

Un material video care surprinde o masina gonind cu 270 km/h pe strazile din Romania face valva zilele acestea pe internet.

Un sofer s-a filmat in timp ce gonea cu 270 km/h pe strazile din Romania. Filmul a ajuns apoi pe internet, pe pagina de Facebook Info Trafic Live. Sursa anterior mentionata noteaza: 270km/h pe un drum european la noi in tara... Inconstienta si dementa...

Asa cum reiese din materialul video respectiv, soferul in cauza conduce un automobil marca Maserati. Este vorba, mai precis, despre un Maserati Quattroporte de generatie a cincea, pe care compania italiana l-a oferit alaturi de doua motorizari V8.

Daca primele exemplare ale modelului din Modena ascundeau sub capota un motor de 4.244 cmc si 400 CP, faceliftul din anul 2008 a marcat debutul unei unitati de 4.7 litri. O unitate care, in cazul versiunii de top Sport GT S, dezvolta o putere maxima de 440 CP.

In 2013, Maserati a lansat pe piata o noua generatie a super-sedanului Quattroporte, pe care clientii o pot comanda inclusiv alaturi de un propulsor turbodiesel. Cat despre varful de gama, varianta GTS ofera acum un V8 twin-turbo de 3.8 litri si 530 CP.

270km/h pe un drum european la noi in tara... Inconstienta si dementa...

Posted by Info Trafic Live on Tuesday, November 7, 2017
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2017