S-au crezut in Need for Speed dar Politia le-a confiscat masinile pentru curse ilegale

S-au crezut in Need for Speed dar Politia le-a confiscat masinile pentru curse ilegale
  • Trei prieteni au ramas fara supercar-urile inchiriate
  • Acestia au fost amendati pentru curse ilegale
  • Masinile au fost confiscate si inapoiate firmei de inchirieri
Distribuie pe Facebook

Trei prieteni din Marea Britanie au inchiriat trei supercar-uri pentru 24 de ore. Distractia lor a fost mai scumpa decat se asteptau deoarece la scurt timp politia a confiscat masinile si i-au amendat pe cei trei pentru curse ilegale pe autostrada.

Cu totii visam la ziua in care o sa ne permitem sau cel putin o sa avem posibilitatea de a conduce un supercar. Insa ce faci daca nu esti putred de bogat si nici nu ai prieteni pentru care banii nu sunt o problema, care sa te lase sa incerci puterea unei masini de peste 300.000 de euro? Simplu: inchiriezi una.

Masinile confiscate de Politia britanica

Asa au procedat si trei britanici, care au inchiriat pentru 24 de ore un Lamborghini Aventador, un McLaren 570S si un Ferrari 458 Italia. Dar in loc sa se laude in fata prietenilor sau macar sa le incerce puterile pe niste drumuri virajate, acestia au luat-o pe autostrada de langa South Yorkshire, au incetinit traficul pana acesta a fost aproape blocat si au accelerat la maxim pentru a vedea care este mai rapid in linie dreapta.

Masinile confiscate de Politia britanica

Experimentul lor nu a ramas insa nepedepsit, deoarece mai multi soferi au anuntat politia, care cu ajutorul camerelor de supraveghere i-au identificat pe cei trei "piloti" de ocazie. In prima instanta le-au confiscat masinile sub acuzatie de "conducere anti-sociala" si le-au dat o amenda pe care sa nu o uite prea curand.

Masinile confiscate de Politia britanica

Situatia putea sa stea si mai rau de atat, avand in vedere ca legile in Regatul Unit sunt foarte clare atunci cand vine vorba de aceste curse ilegale. Politistii pot sa confiste vehiculul si il pot chiar distruge. Fiind vorba despre masini inchiriate insa, autoritatile le-au inapoiat companiei de inchirieri.

Distribuie pe Facebook
mai multe