Scapam, in sfarsit, de rablele cu toba sparta? "Registrul Auto Roman intensifica actiunile de control care au ca scop identificarea acelor masini"

Scapam, in sfarsit, de rablele cu toba sparta? "Registrul Auto Roman intensifica actiunile de control care au ca scop identificarea acelor masini"
  • Scapam, in sfarsit, de rablele cu toba sparta?
  • "Registrul Auto Roman intensifica actiunile de control care au ca scop identificarea acelor masini"
Distribuie pe Facebook

Masinile care polueaza fonic peste masura ar putea deveni, curand, doar o simpla amintire. Registrul Auto Roman anunta intensificarea actiunilor de control care au ca scop identificarea acestora.

"Stim ca sunteti deranjati de zgomotul puternic produs de unele autovehicule care polueaza fonic peste masura, mai ales in timpul noptii, iar Registrul Auto Roman intensifica actiunile de control care au ca scop identificarea acelor masini si motociclete care au modificari neconforme la sistemul de reducere a zgomotului.

In weekend, alaturi de politistii rutieri, in Bucuresti au fost verificate 40 de autovehicule, iar 75% prezentau deficiente majore si/sau periculoase. Jumatate dintre vehiculele verificate aveau neconformitati in ceea ce priveste emisiile poluante (chimice si fonice). In municipiul Ploiesti, dintre cele 15 autovehicule controlate, 47% aveau deficiente tehnice majore si/sau periculoase, iar 34% erau neconforme cu privire la emisiile poluante. In urma celor doua actiuni, politistii rutieri au retras 34 de certificate de inmatriculare si au aplicat 38 de sanctiuni contraventionale.

Certificatul de inmatriculare retinut pentru deficiente tehnice poate fi recuperat in urma reinspectarii autovehiculului, activitate prin care se certifica remedierea defectiunilor constatate cu ocazia controlului in trafic. Demersul este posibil doar la reprezentantele Registrului Auto Roman din intreaga tara.", conform unui anunt publicat pe pagina oficiala de Facebook a Registrului Auto Roman.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 August 2021