Scene incredibile in trafic. Momentul in care soferul unui BMW sparge cu crosa de golf geamul unei Dacii

Scene incredibile in trafic. Momentul in care soferul unui BMW sparge cu crosa de golf geamul unei Dacii
  • Scene incredibile in trafic
  • Momentul in care soferul unui BMW sparge cu crosa de golf geamul unei Dacii
Distribuie pe Facebook

Agresorul va fi cercetat, aparent, in stare de libertate.

Scene incredibile filmate, zilele trecute, in Bucuresti. Pe imaginile surprinse de un alt participant la trafic se observa cum soferul unui BMW, cu ajutorul unei crose de golf, sparge geamul unei Dacii pe care a blocat-o cu masina din dotare.

Motivul de la care a pornit totul este, in continuare, doar un mister, insa se pare ca agresorul va fi cercetat in stare de libertate.

"Da pe afara <<civilizatia>> pe strazile din Bucuresti

Un cuplu de intelectuali, ea intre proiecte, el intreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent si pasionat de golf, s-a gandit sa ii dea o lectie de bune maniere unui sarac cu Logan.

Fara sa stim care a fost natura conflictului, vedem insa cum intreprinzatorul cu BMW, oprit in diagonala pentru a bloca Loganul, coboara cu o crosa de golf si aplica mai multe lovituri pana sparge geamul portierei masinii de saraci. Apoi continua sa il loveasca si pe sofer, cu multa violenta.

Evident, si partenera lui il sprijina si aplica mai multe lovituri oglinzii Loganului, asa cum se invata pe centura atunci cand clientul nu iti plateste serviciile.

Imaginile video ne-au fost transmise de un sofer care voia sa se faca util si sa inregistreze incidentul pentru a sprijini politia sa ii identifice pe autori. Trist este ca lipsa de educatie si degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult in societate, inclusiv in trafic.

Iar in cazul de fata, pentru ca soferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii si nici nu este vreun "activist", cu toate ca a suferit mai multe vatamari decat in cazul celui de la Buzau, agresorul din imagini va fi cercetat in stare de libertate.", au scris cei de la Sindicatul Europol pe Facebook.

Update: Agresorul a fost retinut, intr-un final, de politie. Partenera acestuia este insa cautata in continuare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2021