Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul X5 de prima generatie cu motor V8 si kilometri putini

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul X5 de prima generatie cu motor V8 si kilometri putini
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul X5 de prima generatie cu motor V8 si kilometri putini
  • Costul meniului disponibil in cazul de fata se ridica la suma de 50.000 de dolari, potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate
Distribuie pe Facebook

Pretul meniului disponibil in cazul de fata se ridica la suma de 50.000 de dolari, potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate.

Un BMW X5 de prima generatie, fabricat in urma cu un deceniu si jumatate, a fost scos la vanzare, zilele acestea, pe platforma eBay. In schimbul unui pret de 50.000 de dolari.

La fel de scump ca un X3 nou-nout, cu pachetul M Sport si alte optionale bifate, SUV-ul din 2006 impresioneaza in special prin rulajul din dotare.

Mai precis, anuntul publicat pe internet vorbeste despre numai 11.136 de kilometri parcursi in total. Iar cesta reprezinta doar inceputul, seria vestilor bune continuand cu motorul.

BMW X5 cu 11.136 kilometri la bord

Respectivul BMW X5 este pus in miscare de un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.8 litri, sinonim cu putin peste 360 de cai putere.

Acelasi SUV se mai poate lauda si cu o caroserie de culoare rosie, plus jante din aliaj de dimensiuni generoase. Din pacate, actualul proprietar nu a publicat nicio imagine interioara.

Topul misterelor continua cu lista dotarilor standard, insa printre echipamentele cu pricina ar trebui sa se regaseasca si o tapiterie realizata din piele.

Intr-un final, tot despre acelasi BMW de prima generatie, fabricat in urma cu un deceniu si jumatate, se mai precizeaza si ca nu a rulat niciodata pe zapada. Sau chiar ploaie.

SUV-ul din 2006 mai vine, de asemenea, si cu o folie de protectie la nivelul partii frontale, dar si cu promisiunea de a-si fi petrecut viata intr-un garaj.

BMW X5 cu 11.136 kilometri la bord

BMW X5 cu 11.136 kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW X5 cu 11.136 kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2021