Se bate cu A6, Seria 5 si E-Class, dar la mana a doua costa cat un Passat chel. Masina are motor V6 diesel si interior din piele

  • Acest Maserati Ghibli din anul 2014 se vinde pentru 26.500 de euro
  • Sedanul italian combina un motor V6 diesel cu o cutie automata in 8 trepte
  • Meniul standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele si scaune electrice
Distribuie pe Facebook

Inmatriculat pentru prima oara in cursul anului 2014, acest Maserati Ghibli cu aproape 150.000 de kilometri la bord poate fi al tau pentru "doar" 26.500 de euro.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de jumatate de decada, modelul Maserati Ghibli este cel mai accesibil produs din oferta companiei italiene. Preturile pornesc, in prezent, de la aproximativ 70.000 de euro, insa automobilele deja rulate ajung sa se vanda chiar si cu o treime din aceasta suma.

Este inclusiv cazul acestui exemplar inmatriculat pentru prima oara in cursul anului 2014, care ascunde sub capota un motor V6 diesel de trei litri si 275 de cai putere. O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune spate completeaza, cel putin in cazul de fata, fisa cu specificatii tehnice.

Din punct de vedere estetic, respectivul Maserati Ghibli combina o caroserie de culoare neagra cu jante din aliaj in sapte spite duble si un interior accesorizat cu piele maronie. Nu lipsesc din meniu, asa cum era si de asteptat, de altfel, accentele metalice ori detaliile realizate din lemn masiv.

Chiar daca anuntul de vanzare nu vorbeste si despre dotarile automobilului cu motor motor V6 diesel, rulat pentru aproape 150.000 de kilometri, imaginile sunt destul de relevante. Pornirea de la buton, scaunele cu reglare electrice sau trapa din plafon sunt doar cateva exemple in acest sens.

Referitor la pretul de vanzare al exemplarului Maserati Ghibli inmatriculat pentru prima oara in cursul anului 2014, ei bine... 26.500 de euro este suma magica in cazul de fata. Vorbim despre o diferenta de numai 2.000 de euro fata de un Volkswagen Passat chel, dar nou-nout, evident.

Maserati Ghibli de vanzare

Maserati Ghibli de vanzare

Maserati Ghibli de vanzare

Maserati Ghibli de vanzare

Maserati Ghibli de vanzare

Maserati Ghibli de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Maserati Ghibli de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2019