Se inchide circulatia pe Valea Oltului! Traficul rutier va fi oprit timp de o luna

Se inchide circulatia pe Valea Oltului! Traficul rutier va fi oprit timp de o luna
  • Se inchide circulatia pe Valea Oltului!
  • Traficul rutier va fi oprit timp de o luna
Distribuie pe Facebook

Circulatia pe Valea Oltului va fi oprita timp de o luna, intre 8 iulie si 9 august, a anuntat, miercuri, Sorin Grindeanu.

„O sa merg vineri impreuna cu dl director Pistol (n.red- Cristian Pistol, dir. gen. CNAIR) si cu colegii din CNAIR la fata locului. Avem acest lot 2 de pe Sibiu-Pitesti care implica defrisari. Acestea au fost aprobate, aceste lucruri trebuie facute daca vrem sa facem aceasta autostrada. Daca vrem sa nu o facem, nu inchidem autostrada. Cert este ca in acest moment aceste lucrari nu pot fi facute sub trafic. Asta ar pune in pericol siguranta traficului, ar pune in pericol viata celor care circula pe DN7 si asta nu si-o poate asuma nimeni. De aceea in aceasta luna, din 8 iulie pana in 9 august, vor fi facute aceste lucrari absolut necesare pentru a realiza autostrada Sibiu-Pitesti”, a declarat Ministrul Transporturilor intr-o conferinta de presa.

„Nu exista alta varianta, am incercat sa gasim variante. Vorbim de inaltimi foarte inalte care ajung pana la 70 de metri, unde trebuie a fi taiati acesti arbori care risca sa ajunga pe carosabil si sa puna in pericol siguranta circulatia. Repet, vrem autostrada, trebuie sa facem aceste lucrari”, a mai precizat acesta.

Traficul rutier va fi inchis doar pe durata zilei, iar Ministerul Transporturilor va lucra impreuna cu Politia Rutiera pentru a transmite din timp rutele alternative, potrivit lui Sorin Grindeanu.

Sursa: HotNews

Distribuie pe Facebook
mai multe