Se intampla si la case mai mari. Bentley recheama in service mai bine de 6000 de exemplare Bentayga

Se intampla si la case mai mari. Bentley recheama in service mai bine de 6000 de exemplare Bentayga
  • Benley recheama in service 6000 de exemplare Bentayga
  • Echipate cu motor V8
  • Risc de scurgere de combustibil
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile recheama in service mai bine de 6000 de exemplare Bentayga, la nivel global, din cauza unei probleme descoperite la sistemul de alimentare cu combustibil.

Rechemarile in service sunt modalitatea prin care producatorii de automobile remediaza problemele aparute la masini, ulterior lansarii pe piata, inainte ca acestea sa aiba consecinte grave.

Chiar daca procesul de constructie al unui automobil este foarte bine pus la punct, se mai intampla sa apara astfel de defecte.

Bentley Bentayga V8

Bentley tocmai a anuntat un recall care afecteaza peste 6000 de exemplare Bentayga, comercializate la nivel global. Dintre acestea 1892 sunt din Statele Unite ale Americii si 783 au fost vandute pe Batranul Continent.

Bentley Bentayga V8

Motivul? O scurgere de combustibil in zona de alimentare cu benzina de la motor. Toate sunt echipate cu motor V8 si au fost asamblate intre ianuarie 2018 si martie 2020.

Bentley Bentayga V8

Bentley sustine ca aceasta masura este doar preventiva in contextul in care nu au fost inregistrate incidente. Daca s-ar fi intamplat ceva, pasagerii ar fi simtit un miros de combustibil in interiorul masinii si ar fi existat riscul izbucnirii unui incendiu in compartimentul motor.

Bentley Bentayga V8

Producatorul din Crewe va anunta atat posesorii de masini afectate cat si dealerii incepand cu 31 iulie 2020 si reparatiile vor fi suportate de Bentley. Totul va fi inlocuit in aproximativ o ora.

Bentley Bentayga V8

Potrivit autoritatilor americane (NHTSA), componentele defecte au fost furnizate de Veritas Dunakiliti Kft din Ungaria.

Bentley Bentayga V8

Bentley a inceput sa inspecteze problema in urma cu doi ani cand un client s-a plans de miros de combustibil in habitaclu. Cateva luni mai tarziu, inginerii au confirmat ca intr-adevar exista o defectiune si au inceput sa caute solutii pentru a o remedia.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Bentley Bentayga V8
mai multe