Se intampla si la case mai mari. Uite de ce sunt rechemate in service Porsche-urile 918 Spyder

Se intampla si la case mai mari. Uite de ce sunt rechemate in service Porsche-urile 918 Spyder
  • Toate exemplarele de Porsche 918 Spyder vandute pana acum vor fi rechemate in service
  • Nemtii vor inlocui suruburile care fixeaza centura si butucul centurii de siguranta
  • Supercar-ul hibrid a mai fost supus unor astfel de operatiuni pentru probleme la bratele de control al suspensiei
Distribuie pe Facebook

Constructorul german Porsche a anuntat ca va rechema in service supercar-ul hibrid 918 Spyder pentru o modificare minora si in acelasi timp amuzanta.

In timp ce alti producatori de automobile recheama in service anumite modele pentru probleme mult mai grave, Porsche a anuntat ca posesorii tuturor exemplarelor 918 Spyder vandute pana acum sunt invitati in service pentru ca pozitia unor suruburi a fost inversata.

Nemtii vor inlocui suruburile care fixeaza centura si butucul centurii de siguranta. Acestea au fost montate invers, chestiune printata eronat si in catalogul de piese al hibridului.

Modelul 918 Spyder s-a mai luptat cu unele probleme in trecut. In 2014, unele exemplare au fost rechemate in service pentru probleme la bratele de control al suspensiei spate si la nivelul sasiului.

Un an mai tarziu, nemtii au descoperit ca o bucata de fibra de carbon ar putea reteza cateva fire electrice, asa ca au rechemat din nou supercarul 918 si au rezolvat problema.

Modelul german a fost pentru prima data dezvaluit ca si concept la cel de-al 80-lea Salon Auto de la Geneva, in martie 2010. In 2013 la Frankfurt, nemtii au prezentat versiunea de serie iar un an mai tarziu, toate cele 918 exemplare au fost deja epuizate in ciuda pretului destul de piperat.

Masina propulsata de un motor V8 de 4.6 litri, aspirat natural, care ajutat de doua unitati electrice, livreaza 887 de cai putere, face parte din asa numita Sfanta Treime a supercar-urilor hibrid, alaturi de Ferrari LaFerrari si McLaren P1.

Distribuie pe Facebook
mai multe