Se lauda cu 190 CP per litru, ca un AMG, insa costa mult mai putin. Care este pretul acestui hot-hatch in doua culori

  • Un Peugeot cu 303 CP a fost scos recent la vanzare
  • Masina franceza ascunde sub capota un motor de numai 1.6 litri
  • Clientul va avea de platit pe aceasta 35.620 euro
Distribuie pe Facebook

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria bi-colora si jantele supradimensionate, insa nu aspectul estetic este cel care il face dezirabil...

Dupa o lunga absenta din segmentul destinat compactelor sportive, Peugeot a revenit in 2013 cu un rival pentru Golf GTI & Co. Francezul 308 GTI, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, se bucura de un motor 1.6 turbo si ofera 270 CP in versiunea de top.

Sau chiar 303 cai putere, dupa cum se intampla in cazul de fata, acest exemplar al hot-hatch-ului din Hexagon fiind trecut la un moment dat printr-o optimizare a unitatii de control. Intre timp, automobilul cu pricina isi cauta o noua casa cu ajutorul internetului.

Peugeot 308 GTI de vanzare

Peugeot 308 GTI de vanzare

La 35.620 euro, atat cat spera sa obtina pe el proprietarul actual, nu este deloc ieftin, insa a trecut numai un an de la momentul parasirii liniei de asamblare. In plus, in tot acest timp, nu a parcurs decat 31.250 kilometri, astfel ca nu putem discuta despre niciun fel de uzura.

Extrem de promitator suna, de asemenea, si lista cu echipamente oferite. Putem vorbi, de exemplu, despre blocuri optice cu tehnologie LED, climatizare automata, sistem de navigatie cu ecran tactil, camera pentru marsarier si chiar pornire / oprire motor din buton.

Acelasi Peugeot 308 GTI dotat cu 303 cai putere sub capota si scos de curand la vanzare se mai poate lauda inclusiv cu o caroserie in doua culori. Plus jante din aliaj de dimensiuni generoase si scaune sport imbracate intr-o combinatie de piele / alcantara.

Pe scurt, vorbim despre un exemplar de top, care stie cum sa iasa in evidenta. Ramane insa in urma pretul de 35.620 euro, care are totusi o justificare prin prisma faptului ca avem de-a face cu un automobil scos la vanzare in Olanda, o tara cu taxe mari pentru anumite masini.

Peugeot 308 GTI de vanzare

Peugeot 308 GTI de vanzare

Peugeot 308 GTI de vanzare

Peugeot 308 GTI de vanzare

Peugeot 308 GTI de vanzare

Peugeot 308 GTI de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Peugeot 308 GTI de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2017