Se vinde in Europa, dar e Made in China. Ce nu stiu multi despre aceasta masina de lux

Se vinde in Europa, dar e Made in China. Ce nu stiu multi despre aceasta masina de lux
  • Primele exemplare Made in China ale modelului Volvo S90 vor ajunge maine in Europa
  • Respectivele autoturisme sunt asamblate in Daqing si vor fi transporate pe cale ferata
Distribuie pe Facebook

La sfarsitul acestei luni, Volvo va livra in Europa primele exemplare Made in China ale modelului S90. Transportul respectivelor autoturisme se va face pe cale ferata, potrivit oficialilor companiei suedeze.

In urma cu mai bine de jumatate de an, Volvo lansa in China o versiune extrem de speciala a modelului S90. Pe langa vestea privind debutul variantei Excellence, oficialii companiei suedeze anuntau si mutarea productiei in Asia a sedanului care concureaza cu BMW Seria 5.

Astazi, la aproximativ sase luni distanta de la momentul respectiv, au sosit primele fotografii cu exemplarele Volvo S90 asamblate in Daqing pentru piata din Europa. Acestea vor ajunge pe Batranul Continent in cursul zilei de maine, potrivit oficialilor companiei suedeze.

Transportul lor se va face pe cale ferata, in containere special proiectate. Versiunea Made in China a modelului Volvo S90 va fi preluata de un centru de distributie din apropierea orasului Bruges din Belgia, se mai arata in comunicatul de presa publicat de oficialii companiei suedeze.

Initial, va exista o singura livrare pe saptamana. Ulterior insa, odata ce volumele vor creste, oficialii companiei suedeze vor suplimenta numarul de trenuri insarcinate cu aducerea pe Batranul Continent a exemplarelor Volvo S90 asamblate in Asia, la uzina din Daqing.

Despre Volvo S90

Proiectat pentru a concura impotriva modelului BMW Seria 5, noul Volvo S90 este disponibil la vanzare pe piata din Romania in schimbul unei sume minime de 50.105 euro. Versiunea de baza dispune de o motorizare turbodiesel de 1.969 centimetri cubi si 190 cai putere.

Echiparea standard cuprinde blocuri optice LED, jante pe 17 inch, sapte airbag-uri, climatizare automata si ecran tactil de dimensiuni generoase. Fara niciun fel de cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si pilotul adaptiv, franarea autonoma sau tehnologia Lane Keeping Aid.

Volvo S90 facut in China

Volvo S90 facut in China

Volvo S90 facut in China

Volvo S90 facut in China

Volvo S90 facut in China

Volvo S90 facut in China

Volvo S90 facut in China

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Volvo S90 facut in China
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2017