Sefii s-ar fi razgandit din nou. Ce s-ar putea intampla, pana la urma, cu masina iubita de toti romanii

Sefii s-ar fi razgandit din nou. Ce s-ar putea intampla, pana la urma, cu masina iubita de toti romanii
  • Sefii s-ar fi razgandit din nou
  • Ce s-ar putea intampla, pana la urma, cu masina iubita de toti romanii
Distribuie pe Facebook

Este una dintre cele mai apreciate masini din Romania si, totodata, de pe intreg mapamondul. Sansele ca producatorul sa lanseze insa pe piata o noua generatie au scazut, din nou, semnificativ.

Lansata pe piata acum mai bine de sase ani, cea mai recenta generatie a celebrului Volkswagen Passat se apropie incet, dar sigur de sfarsitul activitatii sale. Masina - care a primit un facelift major la inceputul lui 2019, ar putea deveni pe viitor istorie, daca noile informatii obtinute de Automotive News Europe se dovedesc adevarate.

Publicatia dezvaluie ca respectiva gama se va transforma radical, producatorul cu sediul in Wolfsburg pregatind eliminarea completa a acesteia din Statele Unite ale Americii. Nici versiunea comercializata pe Batranul Continent nu va scapa intocmai intreaga, ci va ramane doar cu o singura varianta de caroserie.

Daca informatiile obtinute de jurnalistii Automotive News Europe se dovedesc a fi adevarate, urmatoarea generatie a celebrului Volkswagen Passat - care ar putea debuta oficial, pe piata, in cursul anului 2023, nu se va mai vinde decat sub forma de break. Ce se va intampla, intr-un final, cu masina germanilor, vom afla pe viitor.

In clipa de fata, gama producatorului cu sediul in Wolfsburg este disponibila, cel putin in Romania, la preturi incepand de la 22.486 de euro pentru versiunea sedan. Varianta in cinci portiere, in schimb, este cu putin peste 1.000 de euro mai scumpa, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Actuala generatie a celebrului Volkswagen Passat este oferita alaturi de o gama variata de motorizari, care livreaza - fie numai rotilor fata, fie ambelor punti, puteri maxime de pana la 218 CP. Clientii masinii au la dispozitie, pe langa traditionalele TSI-uri si TDI-uri, inclusiv un sistem de propulsie plug-in hybrid, cu consum de 1.2%.

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Volkswagen Passat facelift
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Decembrie 2020