Seful Louis Vuitton l-a cumparat in 1990 ca sa se deplaseze incognito. Ce dotari nemaiintalnite are acest Peugeot 205 GTI

  • Acest Peugeot 205 GTI i-a apartinut candva lui Bernard Arnault, presedintele grupului francez LVMH
  • Exemplarul in cauza este singurul din lume cu piele, servodirectie, aer conditionat si blindaj de nivel 2
  • Automobilul cu motor de 1.9 litri si peste 120 de cai putere se va vinde pentru suma corecta: 37.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Candva, acest Peugeot 205 GTI i-a apartinut lui Bernard Arnault, presedintele gigantului LVMH. Astazi, automobilul francez este de vanzare si isi asteapta clientii alaturi de cateva dotari extrem de interesante.

Ce automobil conduci atunci cand te afli in fruntea uneia dintre cele mai mari companii de pe piata bunurilor de lux, in speta LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SE? Un Peugeot 205 GTI.

Sau cel putin asa ti-ar fi raspuns Bernard Arnault la inceputul anilor '90 care, din dorinta de a se deplasa incognito prin trafic, a comandat un exemplar al modelului francez de clasa subcompacta.

Numai ca automobilul de 1.9 litri si peste 120 de cai putere nu a fost scos pe strazi inainte ca specialistii Labbe sa il echipeze cu un blindaj de nivel doi, sinonim cu ranforsarea caroseriei si a geamurilor.

In acelasi timp, respectivul Peugeot 205 GTI a mai primit si o tapiterie din piele neagra, dar si servodirectie ori aer conditionat - dotari pe care producatorul francez nu le oferea impreuna.

Toata aceasta distractie a facut ca subcompacta cu motor de 1.9 litri sa ia serios in greutate, cele aproximativ 900 de kilograme ale versiunii standard transformandu-se in cazul de fata in 1.4 tone.

La aproximativ doua decenii dupa ce l-a cumparat, Bernard Arnault a luat decizia de a se desparti de automobilul care l-a ajutat sa se deplaseze prin trafic incognito si, totodata, in deplina siguranta.

Respectivul Peugeot 205 GTI, care i-a apartinut candva celui care conduce si in ziua de astazi destinele companiei LVMH, cu marci de lux si renume precum Moet, Hennessy sau Louis Vuitton in portofoliu, are doar 14.700 de kilometri la bord si se vinde pentru 37.500 de euro.

Peugeot 205 GTI blindat

Peugeot 205 GTI blindat

Peugeot 205 GTI blindat

Peugeot 205 GTI blindat

Peugeot 205 GTI blindat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Peugeot 205 GTI blindat
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2018