Seful Volkswagen a recunoscut ca Tesla e cu mult peste masinile germane

Seful Volkswagen a recunoscut ca Tesla e cu mult peste masinile germane
  • Seful Volkswagen a recunoscut ca Tesla e cu mult peste masinile germane la nivel de software si sisteme de asistenta
  • Herbert Diess s-a aratat extrem de ingrijorat de avansul pe care il are compania de peste Ocean la aceste capitole
Distribuie pe Facebook

Herbert Diess s-a aratat ingrijorat de avansul pe care il are compania de peste Ocean la nivel de software si sisteme de asistenta.

In timp ce inginerii cauta cu disperare sa rezolve si ultimele probleme vinovate de intarzierea comercializarii noului Volkswagen ID.3, seful producatorului german admite intr-o discutie interna ca Tesla este peste orice alta companie din industrie atunci cand vine vorba despre software, lucru care ii da dureri de cap.

Totodata, Herbert Diess s-a aratat extrem de ingrijorat si de avansul mare pe care constructorul de peste Ocean il are la nivel de sisteme de asistenta.

"Ce ma ingrijoreaza cel mai mult sunt capacitatile sistemelor de asistenta", a precizat seful Volkswagen, acesta tinand sa aminteasca si ca "500.000 de masini Tesla functioneaza ca o retea neuronala care colecteaza permanent date si ii ofera clientului o noua experienta de condus, cu caracteristici imbunatatite, la fiecare 14 zile".

Herbert Diess a mai afirmat in discutia cu ceilalti executivi ai marcii din Wolfsburg si ca pune la punct un plan care ii va permite sa-i prinda pe americani din urma.

In ceea ce priveste reusitele Tesla, ei bine... reamintim ca producatorul de peste Ocean a venit de curand cu un nou update de soft pentru Model S Performance, care creste puterea motoarelor electrice. Si, de asemenea, introduce un mod Cheetah Stance ce ajuta la rezolvarea ecuatiei 0 - 96 km/h in 2.3 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Aprilie 2020