Si-a luat un Porsche, asa ca vrea sa scape de Audi. Cu cat isi vinde vechiul S4 Avant

  • Un american din San Diego incearca sa scape de vechiul sau S4 Avant
  • Automobilul german ofera un motor V6 biturbo si alte cateva bunatati
  • Nota de plata a exemplarului cu 330.000+ km la bord se ridica la 6.500$
Distribuie pe Facebook

Un american din San Diego incearca sa scape de vechiul sau S4 Avant. Si-a cumparat de un curand un Porsche, astfel ca Audi-ul trebuie sa paraseasca imediat garajul.

A fost lansat pe piata la sfarsitul anilor '90 si se regaseste pe lista primelor break-uri care au avut curajul sa combine performantele cu practicabilitatea.

Vechiul Audi S4 B5 Avant, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, gazduieste sub acelasi acoperis atat un motor V6 biturbo, cat si un portbagaj suficient de spatios pentru calatoriile scurte si, totodata, cele mai lungi.

Un astfel de automobil a fost de curand la vanzare si in regiunea San Diego din Statele Unite ale Americii, pe celebrul site de anunturi Craiglist.

Conform actualului sau proprietar, modelul german are aproximativ 16 ani vechime, se apropie cu pasi repezi de 333.000 de kilometri parcursi si, nu in ultimul rand, dispune de mai multe modificari, precum un chip tuning Stage 1.

Totodata, din descrierea facuta acestui Audi S4 B5 Avant mai reiese ca acesta a primit la un moment dat si jante pe 19 inch, plus suspensie coilover.

Din punct de vedere estetic, posesorul exemplarului scos la vanzare pe celebrul site de anunturi Craiglist semnaleaza cateva imperfectiuni la nivelul caroseriei, in timp ce interiorul ar merita nota 8 din 10, potrivit omului nostru.

Si data tot veni vorba despre cabina, viitorul client va mai descoperi aici si o tapiterie din piele neagra, scaune incalzite ori climatizare automata.

Intr-un final, trebuie precizat ca respectivul Audi S4 B5 Avant se mai poate lauda - pe langa toate elementele enumerate in paragrafele anterioare, si cu o cutie manuala in sase rapoarte sau un sistem de tractiune integrala quattro.

Pentru automobilul german care trebuie sa paraseasca garajul dupa aparitia unui Porsche se cere o suma de 6.500 de dolari, daca te intrebai cumva.

Audi S4 break de vanzare

Audi S4 break de vanzare

Audi S4 break de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi S4 break de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2017