Si-a schimbat singur uleiul la VEYRON. Treaba asta costa 21.000 de dolari si dureaza 27 de ore la reprezentanta

Si-a schimbat singur uleiul la VEYRON. Treaba asta costa 21.000 de dolari si dureaza 27 de ore la reprezentanta
  • Schimbul de ulei la un Veyron costa 21.000 de dolari
  • Intreaga operatiune dureaza circa 27 de ore
  • Trebuie demontata cam toata partea din spate
Distribuie pe Facebook

Vei spune ca la o masina normala aceasta operatiune nu dureaza mai mult de jumatate de ora, insa un Bugatti Veyron de cateva milioane de euro nu este o masina tocmai obisnuita. In cazul lui, schimbul de ulei se face in aproximativ 27 de ore.

Bugatti-ul Veyron este o masina extrem de complexa, tocmai de aceea pana si cele mai usoare operatiuni se pot dovedi complicate in cazul ei. Spre exemplu, schimbul de ulei.

La o masina obisnuita, nu este mare filosofie. Adica, pe scurt desfaci un surub, lasi uleiul sa se scurga, schimbi filtrul, pui uleiul nou si gata. Ei bine, in cazul masinii de cateva milioane de euro treaba sta putin altfel.

Ca sa schimbi uleiul unui Veyron trebuie sa demontezi cam toata partea din spate a masinii, operatiune care dureaza circa 27 de ore si costa 21.000 de dolari la reprezentanta Bugatti. Cel putin asta sustine posesorul acestui exemplar foarte popular pe internet.

Tocmai de aceea omul nostru a ales sa faca toate acestea singur, sau ma rog, ajutat de un angajat al sau. Urmareste intreaga operatiune in clipul video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe