Si-a scos la vanzare noua masina sperand ca va obtine instant un profit de peste 20.000 de dolari

Si-a scos la vanzare noua masina sperand ca va obtine instant un profit de peste 20.000 de dolari
  • Un american si-a scos la vanzare propriul Civic Type R dupa numai 600 de mile parcurs
  • Omul nostru a incercat sa profite de pe urma nebuniei create in jurul hot-hatch-ului japonez
  • Suma pe care aceasta spera sa o obtina pe al sau exemplar se ridica la 55.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Dorind sa profite de pe urma nebuniei create in jurul noului Civic Type R, un american a incercat sa isi vanda propriul exemplar pentru nici mai mult, nici mai putin de 55.000 de dolari.

Pentru prima oara in istoria companiei, Honda a luat decizia de a oferi modelul Civic Type R si pe piata auto din Statele Unite. Si bine a facut, compacta sportiva de origine japoneza inregistrand numeroase cereri din partea publicului american.

Intreaga nebunie creata in jurul modelului de inalta performanta din Tara Soarelui Rasare a dus insa la o situatie extrem de neplacuta pentru clienti. Pe scurt, dealerii incearca sa vanda la preturi mult mai mari decat cele recomandate de producator.

La fel au inceput sa procedeze si unii dintre proprietarii noului Civic Type R. Un bun exemplu in acest sens il reprezinta un american din Greenville, Carolina de Sud si-a scos recent la vanzare propriul exemplar - exemplar cu doar de 600 mile la bord.

Conform anuntului publicat pe site-ul Craigslist, anunt dezactivat intre timp, omul nostru spera sa obtina pe compacta sportiva de origine japoneza suma de 55.000 de dolari. Sau, daca vrei, cu peste 20.000 de dolari peste pretul oficial de pornire.

Nu stim daca a si reusit sau nu, insa un lucru este cert: acesta nu reprezinta un caz singular cu care clientii de buna credinta s-au confruntat. Iar zvonurile potrivit carora Honda va aduce in SUA numai 6.000 de unitati nu ajuta nici ele deloc.

Honda Civic Type R - Anunt

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 August 2017