Si masinile de performanta se strica. BMW recheama in service peste 2.600 de exemplare M3 si M4

Si masinile de performanta se strica. BMW recheama in service peste 2.600 de exemplare M3 si M4
  • Peste 2.600 de exemplare M3 si M4 rechemate in service
  • Legatura dintre flansa si cardan ar putea ceda
  • Pana acum nu s-au inregistrat accidente din aceasta cauza
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile recheama in service peste 2.600 de exemplare M3 si M4 din cauza unor probleme care pot aparea la cardan. Vestea buna pentru europeni este ca toate unitatile afectate au fost vandute in Statele Unite ale Americii.

Intr-o lume in care masinile sunt construite pentru cantitate si nu pentru calitate, rechemarile in service au devenit ceva la ordinea zilei. Dar cand acestea afecteaza modele de performanta precum BMW M3 sau M4, merita sa ne oprim asupra lor si sa le studiem mai indeaproape.

BMW M4 si M3

Asta pentru ca vorbim de masini scumpe care sunt facute sa mearga tare, sa fie impinse mai tot timpul la limitata, iar faptul ca exista riscul ca unele piese sa cedeze nu este tocmai normal.

BMW M4 si M3

BMW se vede nevoit sa recheme in service 2.661 de exemplare M3 si M4 fabricate intre anii 2016 si 2017, dupa ce Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi (pe scurt NHTSA) din Statele Unite ale Americii a descoperit o problema la cardanul acestor modele de performanta.

BMW M4 si M3

"Legatura dintre cardan si flansa ar putea sa cedeze ducand astfel la o pierdere de propulsie," se arata in documentul oficial. Dintre cele 2.661 de exemplare afectate, 1.456 sunt M3-uri sedan, 936 M4-uri Coupe, 269 M4 Cabriolet si sunt si cateva M4-uri GTS.

BMW M4 si M3

Campania de rechemare in service demareaza pe 3 decembrie, iar pentru a rezolva problema, inginerii BMW vor trebui sa inlocuiasca cu totul cardanul si flansele. Desigur, toate reparatiile vor fi facute pe cheltuiala producatorului.

BMW M4 si M3

In plus, daca sunt clienti care au facut deja aceasta reparatie pe banii lor, suma platita la service le va fi restituita de BMW. Vestea buna este ca pana acum nu au fost inregistrate accidente sau altfel de evenimente provocate de aceasta defectiune.

BMW M4 si M3

BMW M4 si M3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M4 si M3
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2018