Sigur nu ghicesti! Accesoriul pe care orice sofer trebuie sa-l aiba in torpedou

Sigur nu ghicesti! Accesoriul pe care orice sofer trebuie sa-l aiba in torpedou
Probleme cu transpiratia? Motivele sunt extrem de variate, insa solutia este aceeasi.
Distribuie pe Facebook

Instalatia de aer conditionat a masinii s-a defectat si nu ai reusit sa rezolvi, intre timp, problema? Ai plecat in graba, dis-de-dimineata, spre munte si ai uitat sa alimentezi cu carburant pentru drumul lung care urmeaza? Parcarea laterala nu este intocmai punctul tau forte si de fiecare data traiesti cu teama ca vei lovi ceva sau, mai rau decat atat, pe cineva? Ai dormit pana tarziu si esti pe cale sa intarzii la cea mai importanta sedinta de lucru din viata ta?

Transpiratia excesiva se manifesta in special in situatii de stres si emotii puternice, evenimente pe care un sofer le experimenteaza din plin. Mai ales intr-o tara ca Romania, unde traficul aglomerat, semafoarele nesincronizate si lipsa locurilor de parcare sunt la ordinea zilei.

Din fericire, un spray antiperspirant face minuni. Impachetat intr-un ambalaj practic si eficient, Odaban reduce transpiratia excesiva in medie cu 71%, iar in unele cazuri pana la 90% dupa doar 3 aplicari. Odaban se foloseste o data sau de doua ori pe saptamana si ofera protectie impotriva transpiratiei excesive la subrat pana la 7 zile cu o singura aplicare. Produs in Marea Britanie din 1970, spray-ul antiperspirant Odaban este disponibil in toate farmaciile, iar un flacon are o durata medie de utilizare 6 luni.

Spray antiperspirant

Harti, manualul de utilizare a masinii sau agende pe care nu le-ai folosit nici macar o singura data? Poate ca ar fi momentul sa treci totul in smartphone, iar torpedo-ul sa il golesti pentru un Odaban. Odaban, multumit total in 30 de zile sau banii inapoi!

Tot ce trebuie sa stii despre Odaban Spray Antiperspirant in doar cateva randuri:

- Eficacitate confirmata dermatologic

Protectie impotriva transpiratiei excesive pana la 7 zile cu o singura aplicare. Odaban reduce transpiratia excesiva in medie cu 71%, iar in unele cazuri cu pana la 90% dupa doar 3 aplicari.

- Se foloseste o data sau de doua ori pe saptamana. Testat dermatologic.

- Protectie impotriva transpiratiei excesive la subrat pana la 7 zile cu o singura aplicare

Miros neutru, pentru femei si pentru barbati

Un flacon are o durata medie de utilizare 6 luni

Atomizorul unic Odaban este etans prevenind degradarea solutiei

Ambalaj practic si eficient

- Multumit total in 30 de zile sau banii inapoi!

- Disponibil in toate farmaciile

- Produs in Marea Britanie din 1970

Spray antiperspirant

Distribuie pe Facebook
mai multe