Taximetrist pistolar in Bucuresti: daca nu lasi ciubuc, risti un glont in fund

Taximetrist pistolar in Bucuresti: daca nu lasi ciubuc, risti un glont in fund
  • Soferul urmeaza sa fie lasat fara atestat
  • Politia a intocmit dosar penal
Distribuie pe Facebook

Un clip care face inconjorul stirilor, inclusiv pe Digi24, ne arata un taximetrist care se cearta cu un client. Ca sa-si intimideze clientul care s-a suparat ca a vrut sa fie pacalit cu un traseu mai lung, taximetristul de la SpeedTaxi scoate din portbagaj un pistol.

Taximetristii care protesteaza impotriva UBER sau Taxify au motive serioase sa fie nemultumiti. Pai cum mai pot ei jecmani si impusca clienti care nu lasa spaga? Un exemplu elocvent de taximetrist care vrei sa te plimbe prin Bucuresti vine de la firma SpeedTaxi. Un film ne arata un taximetrist certandu-se cu un client. Ca sa isi intimideze adversarul, taximetristul scoate din portbagaj un pistol pe care il pune ulterior la brau, cum a vazut el in filmele cu Van Damme.

Asta ne arata clar ce calitate au soferii taxiurilor pe care noi le chemam la comanda sau in care ne urcam impreuna cu copiii... Nu era de ajuns ca taximetristii conduc masini nesigure, murdare, urat mirositoare si ca asculta manele sau fumeaza in masina fara sa intrebe pe nimeni. Acum sunt si smardoi pistolari. Pai in astfel de conditii, cine mai vrea sa apeleze la firmele de taximetrie? Si, cu toate astea, paradoxal, tot taximetristii sunt suparati pe soferii UBER si ii ameninta cu bataia.

Din aceste imagini reiese clar ca soferul nu are niciun fel de permis pentru acea arma. Nu conteaza ca discutam de o arma neletala sau una cu glont. Conteaza ca, atata timp cat taximetristul SpeedTaxi are arma ascunsa in portbagaj, e clar ca nu vrea sa fie gasita de politie la un eventual control. Daca este un pistol de airsoft, prostia taximetristului este cu atat mai mare...

Speram ca politia s-a autosesizat si a facut rost de indicativul acestui smecher ce merita un dosar penala de toata frumusetea. Iar compania la care lucra sa-si dea seama ca nu are nevoie de asa specimene si sa-i dea un sut in dos.

Asadar, cine vrea sa se simta ca in vestul salbatic sau ca in Botswana, in timpul razboiului civil, este rugat sa ia un TAXI. Recomandam firma de mai sus care angajeaza, aparent, dupa un singur criteriu: maimutoi fara creier care sa se comporte in Bucuresti exact ca in jungla.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2018