Tesla vine in ROMANIA. Americanii deschid la noi in tara un showroom si service

Tesla vine in ROMANIA. Americanii deschid la noi in tara un showroom si service
  • Tesla a confirmat prezenta pe piata din Romania
  • Americanii deschid un showroom si un service la Bucuresti
  • Au postat deja 5 anunturi de angajare
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de masini electrice, fondat de Elon Musk, a confirmat pentru prima oara ca intentioneaza sa deschida un showroom si un service in Romania. Tesla a publicat chiar si anunturi de angajare.

Masinile Tesla, inmatriculate la noi, sunt tot mai prezente pe soselele din Romania. Numai in acest an, romanii au achizitionat si inmatriculat 56 de exemplare, asta in contextul in care cel mai apropiat service este cel din Austria.

Acest lucru se va schimba in viitorul nu foarte indepartat. Asta pentru ca Tesla tocmai a confirmat, pentru prima oara public, ca intentioneaza sa deschida un showroom si un service la noi in tara, ambele in Bucuresti.

Tesla a publicat chiar si 5 anunturi de angajare pe site-ul oficial, pentru pozitii ca Store Manager, consultant, manager de service, tehnician service senior sau tehnician service. In toate, americanii mentioneaza ca se pregatesc sa debuteze oficial in Romania.

CEO-ul Elon Musk anunta inca de la finalul anului trecut ca Tesla va deschide magazine fizice in Slovacia, Croatia, Serbia si in "cele mai multe state est-europene", insa Romania nu era mentionata concret atunci.

Acum toata lumea se intreaba daca odata cu intrarea pe piata din Romania, Tesla va monta si la noi in tara Superchargere pentru incarcarea masinilor electrice. Nu este exclus, dar un anunt oficial ar putea veni in lunile urmatoare.

In urma cu doua luni, Ministerul Mediului a anuntat ca romanii pot sa cumpere masini Tesla prin programul Rabla Plus asa ca de acum incolo numarul exemplarelor comercializate in Romania va creste si mai mult.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2020