Test de lumini gratuit pentru masinile Mercedes

Test de lumini gratuit pentru masinile Mercedes
Testul de lumini gratuit, initiat in Romania de Mercedes-Benz, a ajuns la cea de-a patra editie Verificarea si reglarea gratuita a luminilor exterioare pentru toate autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz se poate efectua in perioada 1-30 noiembrie 2012 Responsabilitate fata de soferii Mercedes-Benz si comunitate: o actiune realizata pentru a contribui la scaderea numarului de accidente provocate de problemele de vizibilitate in anotimpul rece
Distribuie pe Facebook

In perioada 1-30 noiembrie 2012, pentru a patra oara in Romania, Mercedes-Benz ofera gratuit un program de verificare si reglare a luminilor exterioare. Actiunea va avea loc in Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara si se adreseaza tuturor proprietarilor de autoturisme si autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Testul de lumini este un demers initiat pe plan local in 2009 de Mercedes-Benz, prima companie auto din Romania care a organizat o campanie de testare a luminilor la nivel national. Campania porneste din angajamentul companiei pentru responsabilitate si devotamentul pentru comunitate si siguranta in trafic.

Mai mult, pentru ca una dintre prioritatile Mercedes-Benz este responsabilitatea in trafic, acest demers isi propune sa sporeasca siguranta traficului din Romania si sa diminueze numarul de accidente, prin asigurarea unei vizibilitati sporite in sezonul rece.

Mercedes-Benz isi reconfirma angajamentul fata de conducatorii auto prin responsabilitate si siguranta in trafic inca din anii '50, de cand Mercedes-Benz a lansat pentru prima data programul de testare a luminilor la nivel global.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz si despre aceasta campanie puteti accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro, si www.mercedes-benz.ro/TestLumini - odata cu inceperea campaniei.
Distribuie pe Facebook
mai multe