The STIG a fost demascat!

The STIG  a fost demascat!
Celebrul sofer din cadrul emisunii Top Gear, misteriosul The Stig, se pare ca a fost demascat. Dupa multi ani in care Stig era banuit a fi ba Schumacher, ba Hamilton sau alti piloti foarte cunoscuti, iata ca acum s-a aflat secretul...
Distribuie pe Facebook
S-a speculat mult pe seama identitatii lui. Multi au spus ca celebra casca alba ascunde chipul lui Michael Schumacher sau al lui Mister Bean (actorul Rowan Atkinson). Misterul ce planeaza de sapte ani asupra pilotului de teste al celor de la Top Gear se apropie de final.
Documente financiare iesite la iveala il demasca pe cascadorul Ben Collins drept personajul "The Stig".

The STIG a fost demascat!

Primele indicii au fost remarcate in notele contabile ale companiei Collins Autosport. In 2003, la o luna de cand si-a facut aparitia acest celebru personaj, Collins a fost remunerat financiar pentru "servicii de sofat destinate postului BBC, in principal pentru emisiunea Top Gear". Asa sta scris in observatiile declaratiilor sale.
Collins l-a dublat pe Daniel Craig pentru cascadoriile din filmul James Bond. De ceva timp el este banuit ca ar fi "The Stig", cativa dintre vecinii lui observand costumul alb al pilotului mascat prin curtea casei sale din Bristol.
Anul trecut in iunie, Michael Schumacher s-a costumat ca "The Stig", scotandu-si casca in cadrul unei emisiuni.

The STIG a fost demascat!


Multi si-au dat seama de aceasta farsa, cei de la BBC nereusind sa confirme legatura in pilotul de Formula 1 si personajul lor misterios.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 August 2010