Tipii astia au alergat cu o remorca pe Nurburgring ca sa stabileasca cel mai ciudat record din toate timpurile. VIDEO

Tipii astia au alergat cu o remorca pe Nurburgring ca sa stabileasca cel mai ciudat record din toate timpurile. VIDEO
  • A fost stabilit cel mai ciudat record din istoria Nurburgring-ului
  • Un Porsche a alergat pe circuitul german cu... un tractor in spate
  • Modelul german a reusit sa parcurga cei peste 20 km in 12 minute
Distribuie pe Facebook

Un Porsche Panamera cu 550 CP sub capota si... o remorca in spate a reusit sa stabileasca de curand cel mai ciudat record din toate timpurile.

La mai bine de o luna distanta de la doborarea recordului pentru cel mai rapid break din istoria Nurburgring-ului, un Porsche Panamera Sport Turismo cu 550 CP sub capota a dat buzna pe circuitul german pentru a vedea daca poate eclipsa performanta noului Mercedes E63 AMG S T-Modell.

Nici vorba de asa ceva, primul estate vandut vreodata de celebra companie auto din Zuffenhausen reusind treaca linia de sosire abia dupa 12 minute si sase secunde, un timp mai slab cu aproximativ patru minute si 15 secunde comparativ cu izbanda rivalului din Affalterbach.

Exista insa si o explicatie pentru aceasta diferenta uriasa intre cele doua modele de origine germana, respectivul Porsche Panamera Sport Turismo fiind pus sa alerge distanta de peste 20 de kilometri pe care se intinde circuitul de la Nurburgring... cu o remorca in spate si o precizare extrem de importanta.

Precizarea ca nici macar acea remorca nu a fost una goala, ci "gazduia" un tractor Junior 108 oferit de compania auto din Zuffenhausen in urma cu aproximativ sase decenii, astfel ca timpul despre care vorbeam anterior brusc nu mai pare chiar atat de slab ca in prima instanta.

Ba dimpotriva: potrivit persoanelor care s-au aventurat pe acest teritoriu neexplorat pana in prezent, discutam despre un record:

Distribuie pe Facebook
mai multe