Top 9 marci auto preferate de femei

Top 9 marci auto preferate de femei
Un studiu desfasurat de TrueCar, o faimoasa companie americana, a deschis cutia Pandorei. Asadar, nu mai e niciun mit cand vine vorba de femei si, mai specific de atat, gustul lor pentru masini. E drept, unele sunt mai salbatice, altele mai timide, poate majoritatea un pic zburdalnice, dar trebuie sa recunoastem: femeile, ca si barbatii, au si ele o pasiune pentru masini.
Distribuie pe Facebook

Foarte previzibil, 56% dintre fanii Volkswagen Beetle s-au dovedit tot fetele. La rand urmeaza micile sportive - Nissan Rogue, Hyundai Tucson, Honda CR-V, Kia Sportage si Toyota RAV4 reprezinta cinci din cele noua marci auto detinute cu precadere de doamne si domnisoare, iar VW Eos, Volvo S40 si Nissan Sentra sunt, de asemenea, marci preferate in principal de femei.

Top 9 marci auto preferate de femei

Tot in randul preferintelor acestora se numara si Kia. De fapt, Kia ocupa unul din locurile fruntase in topul preferintelor doamnelor, chiar inaintea unor marci consacrate precum Suzuki, Mini si Hyundai. Luand in considerare faptul ca pentru realizarea acestui studiu au fost intervievati doar respondenti de peste ocean, se aplica rezultatele si pentru conducatoarele auto din Romania? Spune-ti parerea!

Distribuie pe Facebook
mai multe