Toti apropiatii lui s-au mirat cand au aflat. Cat a platit un american pe masina veche de 18 ani

Toti apropiatii lui s-au mirat cand au aflat. Cat a platit un american pe masina veche de 18 ani
  • O Honda Civic din anul 2000 s-a vandut cu fabuloasa suma de 22.750$
  • Este vorba de un model Si care ascunde sub capota un 1.6 de 160 CP
  • Sportiva japoneza a parcurs pana la momentul de fata doar 16.793 km
Distribuie pe Facebook

Fabricata la inceputul decadei anterioare, sportiva cu motor de 1.6 litri si cutie manuala nu a parcurs pana la momentul de fata nici macar 17.000 de kilometri.

In urma cu mai putin de doua saptamani, o Honda Civic Si cu doar 10.439 de mile la bord avea sa fie scoasa la vanzare pe site-ul Bring a Trailer. Inmatriculata pentru prima oara in anul 2000, sportiva cu motor de 1.6 litri si cutie manuala impresiona in special prin starea in care se afla, evident.

Astazi, aceasta ii lasa cu gura cascata pe toti datorita pretului pentru care s-a dat: nici mai mult, nici mai putin de 22.750 de dolari. Ar putea fi un record pentru masina japoneza care s-a desparit de proprietarul original dupa mai bine de un deceniu si jumatate, abia in cursul lui 2017.

Revenind la pretul de vanzare, iata si ce a primit noul cumparator in schimbul unei sume primite. Pentru inceput, o Honda Civic Si cu motor de 1.6 litri si aproximativ 160 de cai putere, cuplat la o cutie manuala in cinci rapoarte, care nu a parcurs pana la momentul de fata decat 16.793 de kilometri.

Sportiva companiei japoneze se mai poate lauda, totodata, si cu o caroserie finisata in nuanta Milano Red, care ascunde de privire curiosilor un interior imbracat in material textil de culoare gri. Totul este original, inclusiv anvelopele Michelin XGT V4 regasite in dotarea jantelor pe 15 inch.

Chiar si asa, 22.750 de dolari pare o avere pentru aceasta Honda Civic Si inmatriculata pentru prima oara in anul 2000. In cazul in care te-a afla intr-o situatie similara, ai plati atatia bani pentru masina cu motor de 1.6 litri si cutie manuala sau ai prefera ceva mult mai nou?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (148) Poze Honda Civic vandut cu 22.000 dolari
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2018