Toti raman cu gura cascata cand vad interiorul acestui E38. E facut la comanda si arata diferit de tot ce ai vazut pana acum

  • Inmatriculat pentru prima oara in 2001, acest BMW Seria 7 se vinde acum pentru 24.500 de euro
  • Automobilul bavarez gazduieste in compartimentul motor o unitate V12 si ofera un interior Individual
  • Lista cu dotari include frigider, scaune incalzite, navigatie Professional, ecrane Alpine s.a.m.d
Distribuie pe Facebook

Inmatriculat pentru prima oara la inceputul anului 2001, automobilul companiei bavareze pluseaza cu o motorizare aspirata in 12 cilindri, de 5.4 litri si 326 de cai putere.

Chiar daca in urma lui au fost lansate trei generatii noi-noute, superioare din punctul de vedere al performantelor, dar si tehnologiilor oferite, vechiul E38 ramane in continuare preferatul celor care admira modelul Seria 7 de la BMW.

Este insa de asteptat ca urmatorul exemplar al automobilului bavarez de mare lux sa imparta internetul in doua, in special din pricina tapiteriei din piele de culoarea turcoazului pentru care a optat proprietarul original.

BMW E38 Individual

BMW E38 Individual

O a doua nuanta de albastru, de-aceasta data mult mai inchisa, imbraca panoul de bord, partea superioara a portierelor si, totodata, podeaua, astfel ca... autoturismul in cauza isi intampina pasagerii alaturi de un contrast extrem de interesant.

Si data tot suntem la interior, profitam de ocazia ivita pentru a dezvalui ca respectivul BMW Seria 7 E38 impresioneaza inclusiv la capitolul "dotari", si nu doar prin scaunele fata cu reglare electrica, plus incalzire.

Inmatriculat pentru prima oara la inceputul anului 2001, automobilul bavarez de mare lux mai dispune si de un compartiment refrigerator montat in centrul banchetei spate, dar si de un sistem multimedia dezvoltat de specialistii Alpine.

BMW E38 Individual

Daca mai conteaza, din meniul autoturismului in cauza nu lipsesc nici jantele din aliaj, farurile cu xenon, comenzile vocale, navigatia Professional, trapa cu actionare eletrica, perdelutele ori climatizarea automata.

Numai vesti bune vin si dinspre compartimentul motor, acolo unde acest BMW Seria 7 E38 gazduieste o unitate aspirata in 12 cilindri, de 5.4 litri si 326 de cai putere - cuplata la o cutie automata si, evident, un sistem de tractiune spate.

Acum, daca vine vorba despre minusurile automobilului bavarez de mare lux, singurul impediment ar putea lua forma pretului de vanzare: 24.500 de euro pentru un exemplar vechi de 16 ani, cu 239.949 km.

BMW E38 Individual

BMW E38 Individual

BMW E38 Individual

BMW E38 Individual

BMW E38 Individual

BMW E38 Individual

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW E38 Individual
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2018