Toyota Dream Car Art Contest are un castigator din Romania

Toyota Dream Car Art Contest are un castigator din Romania
Distribuie pe Facebook

Stefania Mihaela Calinescu, in varsta de 14 ani, este castigatoarea medaliei de AUR la categoria sa de varsta (13-15 ani), in cadrul concursului Dream Car Art Contest, organizat de Toyota Motor Corporation.

Concursul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani , iar principalul scop este de a stimula imaginatia si creativitatea copiilor, pentru ca acestia sa isi exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenand masina visurilor, micii artisti au oportunitatea de a-si dezvolta interesul pentru masini si de a intelege mai bine bucuria si importanta unui vis.
Este pentru al doilea an cand Romania participa la aceasta competitie si castiga un premiu international. Anul trecut, Adrian Emanuel Pristavu a castigat una dintre mentiuni in cadrul aceluiasi concurs .
Intre 20 ianuarie 2012 si 29 februarie 2012, la sediul Toyota Romania s-au primit 1.848 de lucrari din toata tara, inscrise in fiecare din cele trei categorii de varsta: 6-9 ani, 10-12 ani si 13-15 ani.
Jurizarea la nivel national a avut loc in luna februarie, juriul fiind compus din: George Kyriazis - Director General Toyota Romania, Lucian Cernat - Group Creative Director Centrade Saatchi& Saatchi, Florin Popa - Redactor Sef BBC Top Gear, Adrian Dragan - Editor in Chief auto motor si sport, Octav Ionita - Pictor.
Cele 15 lucrari selectate in etapa nationala au fost trimise in Japonia, la finala concursului, desfasurata in luna mai. Lucrarile au fost jurizate de catre un juriu international din care a facut parte si presedintele TMC, Akio Toyoda.
Stefania Mihaela Calinescu a castigat medalia de AUR in categoria 13-15 ani, cu lucrarea "Magic - Toyota regeneration". Stefania, impreuna cu ceilalti 29 de castigatori din intreaga lume, va participa la ceremonia de acordare a premiilor care va fi organizata la sfarsitul lunii august 2012 la sediul TMC din Toyota City, Nagoya Prefecture, Japonia.
Distribuie pe Facebook
mai multe