Toyota Supra cu motor turbo, cutie manuala si kilometri putini. Uite cu cat se vinde

Toyota Supra cu motor turbo, cutie manuala si kilometri putini. Uite cu cat se vinde
  • Un american si-a scos la licitatie vechea Toyota Supra
  • Masina japoneza vine cu un motor single-turbo si o cutie manuala
  • Cea mai mare oferta facuta pana acum a fost de 50.000$
Distribuie pe Facebook

Nu mai putin de zece oferte diferite au fost facute pana acum pentru masina japoneza asamblata la mijlocul anilor '90.

Doar trei luni ne mai despart de premiera mondiala a noii Toyota Supra, insa nu toata lumea asteapta cu sufletul la gura debutul generatiei cu numarul cinci a sportivei nipone - programat sa aiba loc la inceputul anului viitor, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Detroit intre 13 si 28 ianuarie.

Cei mai multi dintre fanii masinii japoneze au dezvoltat o pasiune nemarginita pentru modelul A80, pe care l-ar lua inaintea tuturor celorlalte versiuni.

Un astfel de exemplar joaca, de altfel, si rolul principal al acestui material, respectiva Toyota Supra de generatie a patra plusand cu o cutie manuala in sase rapoarte si un rulaj care - daca este 100% real - nu depaseste 20.422 de mile (undeva in jurul a 32.860 de kilometri in limbajul unora dintre europeni).

Toyota Supra Turbo de vanzare

Toyota Supra Turbo de vanzare

Toyota Supra Turbo de vanzare

In ceea ce priveste motorizarea, sportiva japoneza a parasit fabrica, la mijlocul anilor '90, alaturi de o unitate cu sase cilindri in linie si doua turbine.

O lunga lista cu modificari face insa ca sub capota acestei Supra sa se ascunda acum un propulsor single-turbo, pe care proprietarul original al masinii nipone l-a echipat de-a lungul timpului cu diverse componente de performanta de la marci precum ITS, HKS, Apexi sau Toyota Racing Development (TRD, pe scurt).

Spre deosebire de compartimentul motor, exteriorul masinii nipone a scapat complet neatins, fiind pastrate inclusiv jantele din aliaj pe 17 inch.

La fel se poate spune, de asemenea, si despre departamentul interior, cu mentiunea ca printre dotarile de confort ale respectivei Toyota Supra - tapiterie din piele, scaun cu reglare electrica pentru sofer, aer conditionat manual si instalatie audio cu sapte difuzoare, si-a facut aparitia un set de ceasuri de la GReddy.

Asa cum precizam si la inceputul acestui material, actualul posesor al sportivei japoneze din 1994 a primit pana la momentul de fata zece oferte diferite.

Vanzarea se va incheia insa abia saptamana viitoare, peste cinci zile si mai bine de patru ore, potrivit temporizatorului de pe site-ul Bring a Trailer, dar cea mai mare suma oferite in timpul ce s-a scurs deja se ridica la 50.000 de dolari.

Toyota Supra Turbo de vanzare

Toyota Supra Turbo de vanzare

Toyota Supra Turbo de vanzare

Toyota Supra Turbo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (81) Poze Toyota Supra Turbo de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2018